Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Houten jaloezieën
  4. Houten jaloezieën aanbieding
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Schuifraam
(6)
Vast raam
(6)
Draairaam
(6)
Bediening
Handbediend
(6)
Elektrisch
(6)
Materiaal
Hout
(5)
Bamboe
(2)
PVC
(1)
Type montage
Schroeven
(5)
Lamelbreedte
50 mm
(4)
35 mm
(2)
70 mm
(1)
65 mm
(1)
Merk
Solano
(2)
Verano
(2)
Luxaflex
(2)
Toon 6 houten jaloezieën aanbieding

Goedkope houten jaloezieën op maat

Wij maken jouw houten jaloezieën 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Met onze handige meetinstructies is inmeten kinderspel. Vervolgens kan je eenvoudig jouw goedkope houten jaloezieen online bestellen. Meestal heb je jouw houten jaloezieën op maat al binnen 15 werkdagen in huis! Besteed je het meten liever uit aan een deskundige? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Onze professionele monteurs komen graag bij je langs!

Voor iedere ruimte en woonstijl

Houten jaloezieën zijn ontzettend veelzijdig! Met meer dan 100 kleuren en texturen om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. Creëer een chique uitstraling met goedkope zwarte houten jaloezieën of geef je interieur een bohemian tintje met voordelige bamboe jaloezieën! Onze voordelige houten jaloezieen zijn bovendien geschikt voor ieder vertrek. Zelfs voor de badkamer! Speciaal voor vochtige ruimtes hebben we namelijk PVC jaloezieën. Deze zijn uitstekend bestand tegen vocht en vuil.

Solano, Verano® en Luxaflex® houten jaloezieën

De goedkoopste jaloezieën op maat zijn onze Solano A-kwaliteit huismerk jaloezieën. Deze bieden wij aan in de populaire lamelbreedtes 35 en 50 mm. Liever een nog bredere lamel? Dan zijn onze extra goedkope houten Luxaflex® 70 mm jaloezieën een uitstekende keuze! Binnenzonwering van Luxaflex® bieden wij standaard met 25% korting aan. Of ga voor de 65 mm goedkope houten lamellen van Verano® en profiteer van maar liefst 50% korting op de adviesprijs!

Onze huismerk jaloezieën zijn alleen verkrijgbaar met handmatige bediening. Verano® en Luxaflex® jaloezieën kunnen eventueel ook elektrisch uitgevoerd worden. Elektrische houten jaloezieën zijn ideaal voor ramen waar je moeilijk bij kunt. Ook bieden ze extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Ze hebben namelijk geen koorden waarin ze verstrikt kunnen raken.

Prijs houten jaloezieën op maat

Goedkoop houten jaloezieen bestellen doe je bij Solano Wonen! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor kunnen wij onze houten jaloezieën extra voordelig aanbieden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen. De exacte houten jaloezieen prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol in de prijsbepaling. Daarnaast heeft de keuze voor een merk invloed op de eindprijs. Zo ligt de Luxaflex® jaloezieën prijs hoger dan de prijs voor Solano jaloezieën. Ook de keuze voor wel of geen elektrische bediening is bepalend voor de kosten. Stel jouw maatwerk elektrisch bedienbare jaloezieën online samen en krijg direct de exacte prijs te zien.

Houten jaloezieën aanbieding

Bij Solano Wonen profiteer je altijd van een goede houten jaloezie aanbieding. Het hele jaar door! Je hoeft dus niet per se op een actie te wachten. Indien er wel sprake is van extra houten jaloezieën korting, dan zijn de actie houten jaloezieën voorzien van een duidelijk label. Zeker weten dat je geen acties mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Indien er een extra houten jaloezieen actie loopt, staat dit bij het product vermeld.

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën aanbieding

Wat kosten houten jaloezieën?

Je hebt al een houten jaloezie vanaf €39,95! De exacte kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Om te beginnen zijn de gewenste afmetingen heel bepalend. Hoe groter de jaloezie, hoe hoger de prijs. Ook het merk en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed op de prijs. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs.

Waarom zijn jullie houten jaloezieën zo goedkoop?

Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor zijn onze houten jaloezieën tot wel 50% goedkoper dan elders!

Wat is goedkoper: Houten of aluminium jaloezieën?

Over het algemeen zijn aluminium jaloezieën goedkoper. Je hebt al een aluminium jaloezie vanaf €27,95. De vanafprijs voor een houten jaloezie is €39,95. Natuurlijk is de exacte prijs sterk afhankelijk van factoren zoals de grootte, lamelbreedte en eventuele extra opties. Denk aan elektrische bediening en zijgeleiding. Voor een eerlijke vergelijking vul je op de website de gewenste afmetingen en opties in bij beide producten.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen