Menu
  1. Home
  2. Overkappingen
  3. Verandazonwering
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Terrasoverkapping
(1)
Bediening
Handbediend
(1)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(1)
Type montage
Schroeven
(1)
Merk
Verano
(1)
KEJE
(1)
Toon 2 verandazonwering

Zonwering overkapping op maat

Wij leveren jouw veranda zonwering 100% op maat. Tot de millimeter nauwkeurig! Of je nu kiest voor veranda zonwering binnen of buiten. Zo zorgen we dat de overkapping zonwering naadloos aansluit op jouw veranda. Niet alleen de afmetingen bepaal je zelf. Ook de keuze voor het doek en de profielkleur is aan jou. Wij leveren jouw serre zonwering helemaal naar wens!

Voordelen zonwering serre

Zonwering voor serres kent vele voordelen! Allereerst kan je de temperatuur onder een terrasoverkapping met zonwering reguleren. Dit is zeker bij een glazen overkapping wenselijk! Glas warmt immers snel op. Daardoor is het al vroeg in het jaar lekker vertoeven onder de overkapping. ‘s Zomers wordt het echter al snel te heet. Dan is zonwering voor overkappingen echt een uitkomst! Ook onder een polycarbonaat overkapping kan het ‘s zomers te warm worden. Daarom is serrezonwering ook voor dit type overkappingen geschikt. Bovendien kan de zon erg fel zijn. Ook tegen de scherpte van de zon zijn verandazonweringen zeer effectief.

Zonwering onder overkapping

Ben je geïnteresseerd in terrasoverkapping zonwering? Dan kan je om te beginnen kiezen voor zonwering onder veranda’s: De KEJE Splendid Terrasoverkapping. In tegenstelling tot reguliere plissé gordijnen is deze plissé zonwering voor overkappingen geschikt voor buiten. De stoffen zijn voorzien van een unieke UV-bestendige coating op de achterzijde. Hierdoor wordt de warmte goed geweerd. Het systeem wordt bevestigd met magneetband, waardoor het zonder schroeven geplaatst wordt. De plissé kan twee kanten op bediend worden en op elke gewenste positie blijven hangen.

Zonwering boven overkapping

Daarnaast is ook zonwering bovenop de overkapping een optie: Verandazonwering Verano® Oslo. Zonweringen op veranda’s worden ook wel serre screens genoemd. Het zonwerende doek is namelijk vergelijkbaar met een screen. In tegenstelling tot een screen loopt dit doek echter horizontaal in plaats van verticaal. Dit kan dankzij een speciale techniek met koorden. Reguliere screens maken gebruik van de zwaartekracht. Deze producten zijn dan ook niet uitwisselbaar: Je kunt geen regulier screen bovenop je overkapping plaatsen. Het doek zal dan opfrommelen. Evenals een screen houdt verandazonwering de zon al tegen voordat deze de kans krijgt het glas op te warmen. Het is dan ook nog effectiever tegen hitte dan zonwering in serres. Dus twijfel je tussen zonwering serre binnen of buiten? En ben je niet aan een krap budget gebonden? Dan kies je het best voor zonwering op je veranda.

Verandazonwering kopen

Ben je overtuigd van de voordelen van verandazonweringen? En wil je nu ook een terrasoverkapping met zonwering? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu losse verandazonwering of een complete overkapping met zonwering wil. Het kan allebei! Stel jouw glazen overkapping met zonwering of losse verandazonwering eenvoudig online samen. Of bezoek onze grote showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over verandazonwering

Waarom kiezen voor verandazonwering?

Met verandazonwering reguleer je de termpartuur onder je overkapping. Zeker onder een glazen overkapping kan het flink heet worden! Daardoor is het al vroeg in het jaar fijn vertoeven, maar wordt het hartje zomer snel te warm. Met verandazonwering weer je de hitte en felheid van de zon. Ook gaat het verkleuring van je meubels tegen!

Kies je het beste voor zonwering boven of onder overkapping?

Als budget geen grote rol speelt, kies je het best voor zonwering boven de overkapping. Aan de buitenkant dus. Zo weer je de zon alvorens deze het glas op kan warmen. De verandazonwering prijs voor plaatsing op het dak ligt wel hoger. Dus ben je gebonden aan een bepaald budget? Dan is verandazonwering aan de onderzijde wellicht een betere keuze.

Is veranda zonwering elektrisch leverbaar?

Jazeker! De Verano® Oslo verandazonwering wordt standaard elektrisch uitgevoerd. Deze bedien je met een schakelaar of afstandsbediening. De KeJe Splendid Terrasoverkapping is niet leverbaar met motor. Deze bedien je altijd handmatig met optioneel een bedieningsstang. Deze veranda zonwering bevindt zich dan ook de binnenkant van de serre.

Wat kost veranda zonwering?

De kosten voor veranda zonwering zijn allereerst afhankelijk van het type zonwering. Zonwering aan de binnenkant is goedkoper dan aan de buitenkant. Dus moet de veranda zonwering goedkoop zijn? Dan kies je het best voor de KEJE Splendid Terrasoverkapping. Deze serrezonwering prijs begint al bij €213. Verder zijn de veranda zonwering prijzen vooral afhankelijk van de afmetingen. Hoe groter het product, hoe hoger de prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen