Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Schuifraam
(6)
Vast raam
(6)
Draairaam
(6)
Bediening
Handbediend
(6)
Elektrisch
(6)
Materiaal
Hout
(5)
Bamboe
(2)
PVC
(1)
Type montage
Schroeven
(5)
Lamelbreedte
50 mm
(4)
35 mm
(2)
70 mm
(1)
65 mm
(1)
Merk
Solano
(2)
Verano
(2)
Luxaflex
(2)
Toon 6 houten jaloezieën op maat

Tot op de millimeter nauwkeurig

Wij maken jouw houten jaloezieën 100% op maat. Met een precisie tot op de millimeter! Of je nu een houten jaloezie van slechts 70 cm breed of maar liefst 300 cm breed nodig hebt, bij ons kan het allemaal! Onze huismerk Solano houten jaloezieen op maat kunnen al vanaf 30 cm breed geleverd worden. Ideaal voor smalle raampjes. Voor grote ramen is een Luxaflex® houten jaloezie 50mm perfect. Deze kunnen tot maar liefst 300 cm breed besteld worden. Het merk Verano® kan zelfs tot 345 cm brede houten jaloezieën leveren!

Voor ieder vertrek

Houten jaloezieën zijn geschikt voor vrijwel iedere woonruimte. Zo hebben we speciaal voor vochtige ruimtes PVC jaloezieën op maat. Deze houtlook jaloezieen op maat zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en worden vaak in keukens en badkamers geplaatst. Voor woonkamers met grote ramen zijn bamboe jaloezieën op maat ideaal. Deze zijn namelijk lichter in gewicht dan reguliere houten jaloezieën. Daardoor zijn ze gemakkelijker te bedienen, vooral op grotere oppervlakken. Bovendien is een bamboe jaloezie op maat voordelig en milieuvriendelijk! 

Wil je graag houten jaloezieën in de slaapkamer? Kies dan voor jaloezieën met een ladderband. Deze bedekt namelijk de gaatjes waar de ladderkoorden doorheen lopen, wat extra verduistering creëert. Houd er wel rekening mee dat een houten jaloezie nooit 100% verduistert. Er kan namelijk altijd licht tussen de lamellen door schijnen. Voor optimale verduistering combineer je houten jaloezieën met verduisterende overgordijnen.

Solano, Verano® en Luxaflex® houten jaloezieën

Wij bieden houten jaloezieën van ons extra voordelige huismerk en topmerken Verano® en Luxaflex®. Samen bieden ze meer dan 100 kleuren en texturen om uit te kiezen. Van mat zwarte houten jaloezieën tot eikenkleurige houtnerf jaloezieen op maat. Voor ieder wat wils dus!

Bij Solano Wonen kun je altijd rekenen op de hoogste kwaliteit. Of je nu voor A-kwaliteit houten jaloezieën van ons eigen label of één van de gerenommeerde merken kiest. Wel bieden de A-merken extra keuzemogelijkheden, zoals bredere lamellen. Standaard hebben houten jaloezieen 50mm brede lamellen, maar Verano® gaat een stapje verder met extra brede lamellen van 65 mm. Voor wie echt een opvallend statement wil maken biedt Luxaflex® zelfs 70 mm houten jaloezieen. Bovendien biedt Luxaflex® unieke bedieningsopties, zoals LiteRise®, een koordloos systeem waarbij je de jaloezieën met de hand omhoog of omlaag beweegt.

Elektrische jaloezieen op maat

Heb je ramen waar je moeilijk bij kunt? Elektrische houten jaloezieën zijn dan de perfecte oplossing! Ook wanneer je kleine kinderen hebt, is elektrische bediening een slimme keuze. Ze hebben namelijk geen koorden waar een kind in verstrikt kan raken. Bovendien zorgt het ontbreken van bedieningskoorden voor een strak uiterlijk. 

Als je geïnteresseerd bent in elektrische bediening heb je de keuze tussen Verano® en Luxaflex® houten jaloezieën. Verano® biedt verschillende motoropties. Zo kan je kiezen voor een eenvoudige motor met wandschakelaar, maar ook voor een slimme motor die je op afstand kan bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Elektrische houten jaloezieën van Luxaflex® zijn standaard smart. Houd er wel rekening mee dat je bij zowel Verano® als Luxaflex® voor sommige bedieningsopties een hub nodig hebt: De Somfy TaHoma Switch of Luxaflex® PowerView® Hub.

Goedkoopste houten jaloezieen op maat bestellen

Bij Solano Wonen profiteer je altijd van een uitstekende maatwerk houten jaloezieën aanbieding! Dat komt doordat wij groot inkopen, rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en lage marges hanteren. Zo kunnen we onze houten jaloezieen op maat goedkoop aanbieden. Tot wel 50% onder de adviesprijzen!

Veelgestelde vragen over houten jaloezieën op maat

Bestel je het beste een houten jaloezie op maat of niet?

Met een houten jaloezie op maat ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm voor je raam. Deze nauwkeurige aansluiting biedt optimale controle over privacy en lichtinval. Een jaloezie die te klein is laat ongewenst veel licht aan de zijkanten door. Bovendien staan houten jaloezieën op maat een stuk eleganter dan houten jaloezieën in standaard maten. Vergelijk het maar met een goed passend pak. Dat staat een stuk netter dan een slecht passend pak! Op maat gemaakte houten jaloezieën zijn dus niet alleen functioneel, maar voegen ook veel sfeer toe!

Hoe moet je een houten jaloezie opmeten?

Bepaal eerst waar je de houten jaloezie gaat ophangen: In het kozijn (in de dag) of op de muur (op de dag). Afhankelijk van deze keuze meet je ofwel de breedte en hoogte van het kozijn, ofwel de breedte en hoogte van het kozijn plus de gewenste overlapping. Raadpleeg onze duidelijke meetinstructies voor gedetailleerde instructies. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Wat kosten houten jaloezieën op maat?

De kosten van houten jaloezieën op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Ook het merk en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor zijn onze maatwerk houten jaloezieën tot wel 50% goedkoper dan elders!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen