Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type hor
Rolhordeur
(1)
Type raam
Openslaande deuren
(1)
Schuifpui
(1)
Draaideur
(1)
Type gaas uitleg
Zwart gaas
(1)
Grijs gaas
(1)
Profielkleur uitleg
RAL 9010
(1)
RAL 9001
(1)
RAL 9006
(1)
RAL 7016
(1)
Merk
Luxaflex
(1)
Toon 1 resultaat
1 resultaat

Rolhordeuren

Rolhordeuren zijn ideaal voor schuifpuien, openslaande en klassieke deuren. Jouw rolhordeur op maat bestel je eenvoudig en snel online. Tot 50% korting!

Filteren

Rolhordeur op maat

Met horren op maat ben je altijd verzekerd van een perfecte pasvorm. Een nauwkeurige aansluiting op je raam of deur is van cruciaal belang om insecten tegen te houden. Muggen kunnen namelijk al via het kleinste gaatje het huis binnendringen. Gelukkig worden onze rolhordeuren altijd volledig op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Heb je een kleine of juist een grote rolhor deur op maat nodig? Bij ons kan het allemaal! Onze rolhordeuren op maat zijn leverbaar in breedtes van slechts 50 tot maar liefst 200 cm!

Met onze duidelijke handleidingen is het inmeten en monteren van een deurrolhor op maat een eenvoudige taak. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder! Besteed je deze klus toch liever uit? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Bekijk ons servicegebied en ontdek of we ook bij jou in de regio langskomen.

Rolhordeur in de dag of op de dag

Doorgaans wordt er bij een rolhordeur buitenmontage gekozen. Slechts in uitzonderlijke gevallen worden roldeurhorren aan de binnenkant geplaatst. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een buitenlangs schuivende schuifpui. Houd er wel rekening mee dat in dat geval een handgreep in de weg kan zitten. Steekt de handgreep niet voorbij het kozijn uit? Dan kan je dit probleem oplossen door de rolhordeur op de dag (op het kozijn) te monteren.

Rolhordeur openslaande deuren, schuifpuien en meer

Rol hordeuren zijn geschikt voor vrijwel ieder type deur. Vanwege de maximale afmetingen is een rolhordeur voor schuifpuien tot 200 cm breed geschikt. Zoek je een schuifpui hordeur voor een pui van meer dan 200 cm breed? Dan is een plissé hordeur een betere keuze. Plissé hordeuren kunnen namelijk tot maar liefst 440 cm breed besteld worden! Het komt maar zelden voor dat openslaande deuren breder dan 200 cm zijn. Daarom zijn rolhordeuren bijna altijd geschikt als hordeur voor openslaande deuren. Tot slot is een rolhor deur ook geschikt voor standaard draaiende deuren.

Beschikbaar met pollengaas

De Aurora rolhordeur kan niet alleen met grijs en zwart gaas, maar ook met fijnmazig pollengaas geleverd worden. Pollengaas is ideaal voor personen die snel last hebben van hooikoortsklachten. Zo blijf je tenminste binnenshuis klachtenvrij. Pollengaas is niet mogelijk bij rolhordeur van Luxaflex®. Wel kan de Luxaflex® Sencillo Grande met zowel zwart als grijs gaas uitgevoerd worden.

Rolhordeur zonder boren

Een Luxaflex® rolhordeur Sencillo Grande moet altijd middels boren en schroeven bevestigd worden. Meestal wordt dit gedaan in de aftimmering van het kozijn, niet direct in het kozijn zelf. Is dit bij jou geen optie en/of wil je liever niet in je (kunststof) kozijnen boren? Dan is de Aurora rolhordeur een uitstekende keuze. Dit type rolhordeur hordeur kan namelijk optioneel met power tape bevestigd worden.

Rolhordeur zonder drempel

Wil je niet permanent tegen een drempel op je vloer aankijken? Kies dan voor een rolhordeur van Luxaflex®. Deze rolhordeuren kunnen eventueel zonder onderdorpel - oftewel zonder drempel - geplaatst worden. De hordeur glijdt dan gewoon over de vloer.

In elke RAL-kleur

Onze rolhordeuren kunnen in elke RAL-kleur geleverd worden. Standaard kan je kiezen voor een aantal vaste kleuren. Deze standaard kleurenopties variëren per model. Is jouw kleur niet beschikbaar als standaard kleur? Dan kan je tegen een meerprijs voor een afwijkende RAL-kleur kiezen. Zo is antraciet bij zowel Aurora als Luxaflex® een standaard optie, terwijl een zwarte rolhordeur alleen tegen een meerprijs mogelijk is.

Goedkope rolhordeur kopen

Bij Solano Wonen profiteer je altijd van een uitstekende rolhordeur aanbieding. Het hele jaar rond! Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en kopen grootschalig in. Bovendien hanteren we lage marges. Daardoor kunnen wij onze prijzen standaard laag houden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Rol hordeuren bestellen kan eenvoudig en snel online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom.

Niet alleen voor hordeuren kan je bij ons terecht. Wij bieden tevens een ruim assortiment raamhorren. Voorzethorren zijn bijvoorbeeld ideaal voor naar buitendraaiende ramen. Voor naar binnendraaiende ramen zijn rolhorren of plisséhorren juist de perfecte oplossing. Inzethorren zijn de perfecte draaikiepraam horren. Aan de linkerkant van het scherm filter je eenvoudig alle opties die passen bij jouw type raam of deur!

Veelgestelde vragen over rolhordeuren

Wat is een rolhordeur?

Bij een rolhordeur rolt het gaas in en uit de cassette aan de zijkant. Een standaard rolhordeur kan alleen volledig geopend of volledig gesloten worden.

Wat doet een veerrem?

Een rolhordeur met veerrem kan op iedere gewenste positie blijven staan. De rolhordeuren van Luxaflex zijn wél met veerrem uitgevoerd. De Aurora rolhordeur niet.

Wat is de beste rolhordeur?

Wat de beste rolhordeur is, verschilt per situatie. Zo is voor deuropeningen van meer dan 150 cm breed alleen de Luxaflex® Rolhordeur Sencillo Grande mogelijk. Als je graag een rolhordeur met pollengaas wil, kom je automatisch uit bij de Aurora Rolhordeur. Met het filter aan de linkerkant van het scherm, ontdek je eenvoudig alle opties die voldoen aan jouw wensen!

Welke soorten gaas zijn er beschikbaar voor rolhordeuren?

Alle rolhordeuren zijn beschikbaar met grijs gaas. De Aurora rolhordeur en Luxaflex® Sencillo Grande kunnen daarnaast ook met zwart gaas geleverd worden. Bij de Aurora Rolhordeur kan je zelfs voor pollengaas kiezen. Dit fijnmazige gaas is ideaal voor hooikoortspatiënten.

Hoe maak je een rolhordeur schoon?

Verwijder eerst stof en vuil uit de randen en de rail. Dit kan met een stofzuiger op de laagste stand of een doek met lauw water. Het horgaas zelf kan je ook voorzichtig middels een stofzuiger op de laagste stand schoonmaken. Wel is het belangrijk dat het opzetstuk een zachte borstel heeft. Anders loop je het risico de hor te beschadigen. Overgebleven stof neem je af met een zachte vochtige doek.

Kies je beter voor een rolhordeur of plisse hordeur?

De keuze tussen een rolhordeur of plisse hordeur is vooral een kwestie van persoonlijke smaak. Heb je snel last van hooikoorts? Dan is een rolhordeur wel een betere keuze. Dit type hordeur kan namelijk met pollengaas geleverd worden. Plisséhordeuren kunnen daarentegen bredere deuropeningen overbruggen. Ook kunnen alle plisséhordeuren in elke gewenste positie blijven staan. Een standaard rolhordeur kan alleen volledig open of dicht.

Wat kost een rolhordeur?

De kosten van een rolhordeur beginnen bij €159,95. De exacte prijs is afhankelijk van onder meer de afmetingen, het gekozen model en de gewenste kleur. Met onze handige configurator bereken je eenvoudig de definitieve prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen