Menu
  1. Home
  2. Screens
  3. Verduisterende screens
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Elektrisch
(4)
Solar
(3)
Handbediend
(1)
Type screendoek uitleg
Verduisterend
(4)
Lichtdoorlatend
(4)
Met zichtvenster
(2)
Profielkleur uitleg
TIGER 29 80081 structuur
(4)
RAL 9016
(4)
Technisch zilver
(4)
RAL 9006
(4)
RAL 9010
(4)
RAL 9001
(4)
RAL 7016
(4)
Afwijkende RAL kleur
(4)
RAL 7016 structuur
(2)
RAL 9007 structuur
(1)
RAL 9006 structuur
(1)
RAL 9005 structuur
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039 structuur
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021 structuur
(1)
Meer weergeven
Type screen uitleg
Ritsscreen
(3)
Standaard screen
(1)
Vorm omkasting
Recht
(4)
Schuin
(4)
Halfrond
(4)
Merk
Solano
(4)
Toon 4 verduisterende screens

Verduisterende screendoeken

Alle screens van ons eigen Solano label zijn verkrijgbaar met verduisterend screendoek. Wanneer screens verduisterend zijn, is het doek zeer dicht geweven. Het heeft een openheidsfactor van 0%. Daardoor laten de screens geen licht door. Wij bieden verduisterend screendoek van verschillende gerenommeerde merken aan: Copaco (Sergé 600), Mermet (Satiné 21154) en Sergé Ferrari (Soltis B92). Elk van deze doeken staat garant voor uitstekende kwaliteit. Het enige verschil zit hem in het kleuraanbod. Sergé 600 0% doek is in slechts drie basiskleuren verkrijgbaar: Wit, grijs-wit en grijs. Liever een andere kleur, zoals zand of zwart? Dan ben je automatisch aangewezen op een Satiné of Soltis doek.

Verduisterende screens slaapkamer

Verduisteringsscreens zijn voornamelijk geschikt voor slaapkamers, aangezien dit meestal de enige ruimte in huis is waar volledige duisternis gewenst is. In leefruimtes daarentegen is volledige verduistering meestal niet nodig; hier wil je gewoon de felheid van het licht filteren. Door de plaatsing van verduisterende screens buiten op het raam, bieden ze ook het voordeel van een aangename temperatuur. Ze houden de zon namelijk tegen voordat deze de kans krijgt het raam op te warmen. Met een verduisterend screen sla je dus twee vliegen in één klap: je creëert een donkere omgeving en houdt tegelijkertijd de temperatuur onder controle. Zo slaap je heerlijk comfortabel!

Standaard of ritsscreen verduisterend

Zowel het Solano standaard screen als de Solano ritsscreens zijn leverbaar met verduisterende doeken. Wil je optimale verduistering? Dan kies je het beste voor ritsscreens. Bij standaard screens loopt het doek los door de geleiders, waardoor er licht langs de zijkanten kan schijnen. Een ritsscreen daarentegen is aan alle kanten volledig gesloten, waardoor er geen sprake is van lichtkieren. Daarnaast zorgt de volledige sluiting voor een betere isolatie. Ritsscreens bieden bovendien meer stevigheid. Doordat een ritsscreen aan alle kanten wordt strak getrokken, gaat het bij een (matige) wind niet klapperen.

100% op maat gemaakt

Onze Solano screens zijn beschikbaar in vrijwel elke gewenste afmeting, variërend van slechts 40 centimeter tot maar liefst 6 meter breed. Hierdoor kunnen we ze volledig op maat maken, zodat ze perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. We zorgen ervoor dat onze verduisterende screens tot op de millimeter nauwkeurig worden vervaardigd. Dus of je nu een smal of breed raam hebt, je kunt erop vertrouwen dat onze screens op maat perfect passen!

Automatische screens

Al onze screens kunnen elektrisch uitgevoerd worden. Kies je voor elektrische screens met afstandsbediening? Dan kan je jouw screens zelfs vanuit de luie stoel bedienen. Wil je ook de mogelijkheid hebben om je screens buitenshuis te bedienen of scenario's in te stellen? Dan is een screen met Somfy IO motor en een Somfy Tahoma Switch de juiste keuze. Met deze combinatie kun je je screens bedienen, zelfs wanneer je niet thuis bent! Als je elektrische screens wilt, maar geen gaten wilt boren voor bekabeling, dan zijn screens op zonne energie de perfecte oplossing. Bovendien is er geen nabijgelegen stroompunt nodig.

Voordelige verduisterende screens

Solano Wonen staat voor hoge kwaliteit en lage prijzen. Onze screens zijn zelfs tot wel 50% goedkoper dan elders! We kopen op grote schaal in en versturen rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder tussenpartijen. Bovendien hanteren we lage marges. Zo kunnen wij onze verduisterende screens buiten prijs laag houden. Bij Solano Wonen shop je dus altijd goedkope screens van uitstekende kwaliteit!

Veelgestelde vragen over verduisterende screens

Wat is beter: Verduisterende screens of rolluiken?

Zowel verduisterende screens als rolluiken bieden volledige verduistering. Hoewel beide ook voor verkoeling zorgen, hebben rolluiken een hogere isolatiewaarde. Daarnaast kunnen rolluiken ook in de winter worden gebruikt, waarbij ze kou buiten houden in plaats van hitte. Een voordeel van screens is hun elegante uiterlijk, vanwege de kleinere omkasting.

Zijn screens verduisterend?

Ja, een screen met verduisterend doek heeft een lichtdoorlatendheid van 0%. Dat wil zeggen dat het doek volledig verduistert. Je kijkt niet van buiten naar binnen, maar ook niet andersom.

Bieden jullie ook verduisterende screens voor binnen aan?

Nee, wij bieden geen verduisterende screens voor binnen aan. Het is wel mogelijk om een Verano® of Luxaflex® rolgordijn met screendoek te bestellen. Echter kan dit alleen met een 3% lichtdoorlatendheid doek. Verduisterend screendoek is dus niet mogelijk bij rolgordijnen. Kies in dat geval liever voor verduisterende rolgordijnen.

Wat kosten verduisterende screens?

De kosten van verduisterende screens zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zo speelt de gewenste grootte een belangrijke rol. Hoe groter het screen, hoe hoger de prijs. Houd er ook rekening mee dat er voor verduisterend screendoek een meerprijs wordt berekend. De exacte prijs bereken je eenvoudig middels onze configurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen