Menu
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(12)
Draai-kiepraam
(11)
Schuifraam
(7)
Draairaam
(7)
Dakraam
(5)
Koepel
(2)
Terrasoverkapping
(1)
Bediening
Handbediend
(15)
Elektrisch
(8)
Type montage
Schroeven
(11)
Plakken
(8)
Klemsteunen
(5)
Clips
(2)
Type stof uitleg
Lichtdoorlatend
(15)
Verduisterend
(14)
Transparant
(14)
Merk
Solano
(1)
Verano
(7)
Luxaflex
(3)
KEJE
(4)
Toon 15 zwarte plisségordijnen
15 zwarte plisségordijnen

Zwarte plisségordijnen

Zwarte plisségordijnen zijn geschikt voor ieder vertrek en iedere woonstijl! Voor leefruimtes zijn er lichtdoorlatende en voor slaapkamers verduisterende plisségordijnen. Bestel online!

Filteren
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen
Snelle levering
Tot wel 50% goedkoper
Veilig achteraf betalen

Zwarte plisségordijnen voor iedere ruimte

Er bestaat geen ruimte waar een zwart plisségordijn niet geschikt voor is. Wel zijn er per ruimte een aantal aandachtspunten. Waar je precies rekening mee dient te houden leggen we hieronder uit.

Zwarte plisségordijnen woonkamer

Een zwarte plissé is ideaal voor woonkamers, waar de behoefte aan licht en privacy gedurende de dag verandert. Met plisségordijnen speel je hier perfect op in. Vooral als je kiest voor Top Down Bottom Up plisségordijnen. Deze kun je zowel van boven als beneden openen. Wel behoefte aan daglicht, maar ook aan privacy? Open dan alleen de bovenzijde.

Zwarte plisségordijnen badkamer

In eerste instantie raden we plisségordijnen af voor badkamers. Een plisségordijn is namelijk gemaakt van stof, wat bij langdurige blootstelling aan vocht kan schimmelen. Wil je toch graag een zwart plissegordijn in de badkamer? Kies dan voor Luxaflex® Plissé Shades met StainStop of Topar® Plus. Deze stoffen zijn voorzien van een vocht- en vuilafstotende coating. Bekijk ons blog over badkamer raambekleding voor meer suggesties!

Zwarte plisségordijnen keuken

Bevindt het keukenraam zich recht boven het aanrecht, fornuis of spoelbak? Dan liggen vocht- en vetspetters op de loer en is waterbestendige raambekleding een verstandige keuze. Denk bijvoorbeeld aan Luxaflex® plisségordijnen met StainStop of Topar® Plus. Als het raam niet direct bij het kookgebied ligt, zoals bij een kookeiland, is vocht- en vuilbestendigheid minder belangrijk. In dat geval voldoet ieder zwarte plisse gordijn.

Zwarte plisségordijnen slaapkamer

Tot slot zijn zwarte plisségordijnen ook bij uitstek geschikt voor slaapkamers! Van alle verduisterende raamdecoratie is het plisségordijn veruit het meest effectief. De stof is namelijk nagenoeg even breed als het systeem, waardoor je nauwelijks lichtkieren aan de zijkanten krijgt. Bovendien werken donkere kleuren altijd extra verduisterend!

Zwarte plisségordijnen op maat

Al onze plisségordijnen worden volledig op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Of je nu voor een Solano, Verano® of Luxaflex® zwart plisségordijn gaat. Zo sluiten je zwarte plisségordijnen altijd naadloos aan op je raam. Met onze heldere instructies is het inmeten een eitje. Ook de montage is een fluitje van een cent. Schakel je toch liever de hulp van een expert in? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice!

Voordelige zwarte plisségordijnen

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs! Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze zwarte plissegordijnen tot wel 50% onder de adviesprijs aanbieden! De exacte prijs hangt af van een aantal factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol. Hoe groter jouw zwarte plisségordijn moet zijn, hoe hoger de prijs. Ook het merk en eventuele extra opties spelen een grote rol. Handmatige plisségordijnen zijn bijvoorbeeld goedkoper dan elektrische plisségordijnen. Met onze handige configurator bereken je eenvoudig de definitieve prijs.

Bestel gratis kleurstalen

Er zijn vele tinten zwart om uit te kiezen! Als je zwart iets te donker vindt, zijn antraciete plisségordijnen ook een mooie keuze. Vind je het lastig om de knoop door te hakken? Maak dan gebruik van onze gratis kleurstalenservice. Bestellen doe je eenvoudig online. Meestal heb je ze al de volgende werkdag in huis. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze ruime showroom in Leeuwarden!

Veelgestelde vragen over zwarte plisségordijnen

Is de achterkant van een zwart plisségordijn ook zwart?

Standaard hebben plisségordijnen een witte achterzijde, die zonlicht weerkaatst en zo extra warmtewering biedt. Full Tone stoffen hebben wel dezelfde kleur aan beide zijden. Alleen Verano® en Luxaflex® bieden Full Tone zwarte plisségordijnen aan.

Is een combinatie van een wit kozijn met zwarte plisségordijnen mooi?

Zeker! Een wit kozijn met zwarte plisségordijnen zorgt voor een opvallend contrast. Zwarte kozijnen met zwarte plisségordijnen zijn daarentegen ook prachtig. In plaats van een contrast te vormen gaan de plisségordijnen juist harmonieus op in de kozijnen. De keuze is aan jou!

Wat kost een zwart plisségordijn?

Je hebt al een zwart plisségordijn vanaf €44. De exacte prijs is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst spelen de afmetingen een grote rol. Hoe groter het plisségordijn, hoe hoger de prijs. Ook het merk en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed op de prijs. De definitieve prijs bereken je eenvoudig met onze handige online configurator.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen