Menu

Verano Schuifpui Solano V790

Verano
Verano Schuifpui Solano V790
Verano Schuifpui Solano V790
Verano Schuifpui Solano V790
Verano Schuifpui Solano V790
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Uitvoering
2-delig
Max. 350 x 260 cm
4-delig
Max. 600 x 260 cm
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Schuifpui Solano V790

De schuifpui Solano is een klassiek model. De volledige aluminium omkadering geeft ‘body’ aan de glaspartij en zorgt voor een wind- en waterdichte afscheiding. Door het hang en sluitwerk van de Solano staan jouw tuinset en accessoires ook veilig opgeborgen op de momenten dat je niet thuis bent.

Meer informatie

Standaard uitvoering

  • Niet thermisch geïsoleerde aluminium profielen, gepoedercoat
  • Levering inclusief gelaagd veiligheidsglas 44.2
  • Glas in helder
  • Breedte 2-delig maximaal 3500 [mm]
  • Breedte 4-delig maximaal 6000 [mm]
  • 1-deel schuifbaar (keuze van links naar rechts of van rechts naar links schuivend) of 2-deel schuifbaar (vanuit het midden)
  • Buitenzijde met cilinder/sleutel bedienbaar, binnenzijde vergrendelbaar inclusief anti-foutbediening
  • Schuifdeel altijd aan de binnenzijde schuivend
  • Uitvoering in wit en VS 716 (antraciet structuurlak)

Extra beschutting met glazen schuifwanden

Met schuifwanden en glaswanden kun je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

Vroeger in het jaar naar buiten met schuifwanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek!

Glazen schuifwanden op maat

Glas- en schuifwanden van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de wanden tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van glas- en schuifwanden en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Technische specificaties

2-delig

Let op! Tekening van buitenaf gezien

4-delig

Let op! Tekening van buitenaf gezien

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice