Menu
  1. Home
  2. Screens
  3. Screens op maat
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bediening
Elektrisch
(7)
Solar
(5)
Handbediend
(2)
Type screendoek uitleg
Lichtdoorlatend
(7)
Verduisterend
(4)
Met zichtvenster
(2)
Profielkleur uitleg
RAL 9001
(7)
Technisch zilver
(7)
RAL 9010
(7)
RAL 7016
(7)
Afwijkende RAL kleur
(7)
RAL 7016 structuur
(5)
TIGER 29 80081 structuur
(4)
RAL 9016
(4)
RAL 9006
(4)
RAL 9005 structuur
(2)
RAL 9007 structuur
(1)
RAL 9006 structuur
(1)
RAL 8019
(1)
RAL 7039 structuur
(1)
RAL 7039
(1)
RAL 7021 structuur
(1)
Meer weergeven
Type screen uitleg
Ritsscreen
(5)
Standaard screen
(2)
Vorm omkasting
Schuin
(7)
Recht
(6)
Halfrond
(4)
Merk
Solano
(4)
Verano
(3)
Toon 7 screens op maat

Tot op de millimeter nauwkeurig

Wij leveren maatwerk screens in vrijwel alle breedtes. Ben je op zoek naar een screen 6 meter breed? Geen probleem! Ons Solano ritsscreen Smart en de V550 en V599 van Verano® zijn alle drie leverbaar tot een breedte van 6 meter. Wil je een screen van 5 meter breed? Dan behoren ook ons huismerk standaard screen en ritsscreen comfort tot de mogelijkheden.

Standaard en ritsscreens op maat

Wij bieden zowel standaard screens als ritsscreens op maat aan. Het grootste verschil is de stevigheid. Een standaard screen wordt alleen middels de onderlat strak getrokken. Bij een ritsscreen op maat loopt het doek als een soort rits door de geleiders heen. Hierdoor wordt een ritsscreen ook aan de zijkanten strak getrokken. Wil je graag een handbediend screen? Dan ben je automatisch aangewezen op een standaard screen. Ritsscreens zijn alleen verkrijgbaar met motor.

Elektrische zonnescreens op maat

Voor ultiem bedieningsgemak kies je voor elektrische screens. Al onze screens kunnen elektrisch uitgevoerd worden. Dit geldt voor zowel huismerk als Verano® screens. Kies je voor een screen met afstandsbediening? Dan kan je jouw screens zelfs vanuit de luie stoel bedienen. Wil je jouw screens ook graag buitenshuis bedienen? Of scenario’s instellen? Kies dan voor een screen met Somfy IO motor en een Somfy Tahoma Switch. Dankzij deze combinatie kan je jouw screen op maat ook bedienen wanneer je niet thuis bent! Wil je wel elektrische screens, maar geen gaten naar binnen boren? Dan zijn screens op zonne energie de perfecte oplossing! Voor solar screens op maat hoeft er bovendien geen stroompunt in de buurt te zijn.

Doeksoorten

Een screendoek bestaat uit zorgvuldig geweven glasvezeldraden en polyestergarens. De mate van weving bepaalt de mate van verduistering. Ons meest verkochte doek heeft een lichtdoorlatendheid van 3%. Dit doek biedt optimale bescherming tegen zonnestralen, maar je kunt er nog wel doorheen kijken. Althans, van binnen naar buiten. Overdag heb je geen zicht van buiten naar binnen. Liever meer licht in huis? Kies dan voor een doek met een lichtdoorlatendheid van 5%. Komt het screen voor een slaapkamerraam te hangen? En wil je dat het helemaal donker wordt? Kies dan voor verduisterende screens met een lichtdoorlatendheid van 0%. Tot slot is ook een screen met zichtvenster mogelijk. Het screen wordt dan deels of geheel van een transparante folie voorzien. Zichtvensters zijn vooral populair bij screens voor overkappingen.

Screen overkapping op maat

Geniet nog meer van je overkapping met screens! Screens beschermen niet alleen tegen de hitte en het felle zonlicht. Ze bieden ook bescherming tegen motregen en een fris briesje. Zo kun je zelfs op minder mooie dagen comfortabel van het buitenleven genieten! De meest geschikte veranda screens zijn het Solano Comfort en Smart Ritsscreen. Deze zijn beide uitgerust met een extra verzwaarde onderlat, waardoor de screens extra stevig zijn.

Let op: Screens zijn niet bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bij een stortbui, hagel, sneeuw en windkracht boven de 6 Bft dienen screens opgetrokken te worden.

Screendoek op maat met tourniquets

Heb je liever geen vast scherm met een cassette? Of heb je simpelweg geen ruimte voor de cassette? Dan bieden we ook de mogelijkheid van een screendoek met tourniquets. Een tourniquet bestaat uit een zeilring en een draaier. De zeilring is geïntegreerd in het doek en de draaier wordt op het kozijn gemonteerd. Screens met tourniquets zijn niet beschikbaar voor online bestellingen. Als je interesse hebt, kun je ons gerust een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Goedkope buitenscreens op maat

Wil je graag goedkope screens op maat bestellen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Daardoor kunnen wij onze prijzen laag houden. Zo kunnen we jouw zonnescreen op maat tot wel 50% goedkoper leveren!

Veelgestelde vragen over screens op maat

Hoe kan ik de prijs van een screen op maat berekenen?

De prijs van een screen op maat berekenen doe je eenvoudig online! Ga naar het screen van jouw voorkeur en vul bij de eerste stap de gewenste afmetingen in. Bij de volgende stappen klik je o.a. de gewenste doek- en profielkleur aan en bepaal je de bediening. Op basis van deze gegevens word je prijs meteen berekend. Je kunt nu direct je screen op maat bestellen.

Wat zijn de maximale afmetingen van screens op maat?

De maximale afmetingen van screens op maat zijn afhankelijk van het gekozen model. Het Solano Ritsscreen Smart heeft de grootst mogelijke afmetingen. Dit screen kan tot maar liefst 6 meter breed en 6 meter hoog geleverd worden.

 

Gratis meetservice Gratis kleurstalen