Menu
16 goedkope jaloezieën

Goedkope jaloezieën

Filteren

Goedkope aluminium jaloezieen op maat van de beste kwaliteit shop je eenvoudig online bij Solano Wonen! Tot wel 50% lager dan de verkoopadviesprijzen. Bij ons kun dus je altijd rekenen op een uitstekende aluminium jaloezieen aanbieding. Het hele jaar rond! Indien er een extra actie voor aluminium jaloezieën loopt, staat dit aangegeven bij het desbetreffende product.

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(16)
Draairaam
(12)
Schuifraam
(12)
Draai-kiepraam
(8)
Bediening
Handbediend
(16)
Elektrisch
(10)
Type montage
Schroeven
(12)
Plakken
(3)
Clips
(2)
Lamelbreedte
25 mm
(4)
50 mm
(3)
35 mm
(3)
16 mm
(3)
70 mm
(2)
Merk
Solano
(2)
Verano
(7)
Luxaflex
(5)
KEJE
(2)
Toon 16 goedkope jaloezieën
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Beste prijs jaloezieën op maat

Niet alleen zijn onze aluminium jaloezieen goedkoop, ze worden ook nog eens 100% op maat gemaakt. Tot op de millimeter nauwkeurig! Dankzij onze duidelijke meetinstructies is inmeten een fluitje van een cent. Vervolgens kan je eenvoudig jouw goedkope jaloezieen online bestellen. Doorgaans worden jouw goedkope jaloezieen kant en klaar binnen 15 werkdagen thuis bezorgd! Besteed je het meten liever uit aan een deskundige? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Zo weet je zeker dat jouw goedkope aluminium jaloezieën op maat perfect passen. Onze ervaren monteurs komen graag bij je langs!

Goedkope Luxaflex®, Verano® en Solano jaloezieën

Welk merk je ook kiest, bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een goede prijs! De goedkoopste jaloezie is onze huismerk budget jaloezie. Deze extra goedkope jaloezieën van aluminium zijn verkrijgbaar in de populaire lamelbreedtes 25, 35 en 50 mm. Aluminium jaloezieen 25mm zijn ideaal voor vensters met beperkte diepte. Voor zeer kleine dieptes bieden Verano® en Luxaflex® ook 16 mm jaloezieën aan. Heb je juist hele grote ramen? Dan zijn Luxaflex® aluminium jaloezieen 50 mm en 70 mm perfect. Deze kunnen tot maar liefst 495 cm breed en 500 cm hoog besteld worden! Binnenzonwering van Luxaflex® bieden wij standaard met 25% korting aan.

Goedkope elektrische jaloezieën prijs

Voor ultiem bedieningsgemak kies je voor elektrische bediening. Elektrische aluminium jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor ramen waar je slecht bij kunt. Bovendien bieden ze extra veiligheid in huishoudens met kleine kinderen en huisdieren. Elektrische jaloezieën hebben namelijk geen koorden waar ze potentieel in verstrikt kunnen raken.

De prijs van een elektrische jaloezie is onder andere afhankelijk van het merk. Zo is de Luxaflex® jaloezieën prijs over het algemeen hoger dan de prijs voor Verano® jaloezieën. Ook het type motor heeft invloed op de prijs. Meestal is een huismerk motor voordeliger dan een Somfy motor. Met onze prijsconfigurator bereken je eenvoudig de exacte prijs. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

Aanbieding jaloezieën

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een mooie aluminium jaloezieen korting! Wij bieden onze aluminium jaloezieën namelijk standaard tot 50% onder de adviesprijzen aan! Wachten op een aanbieding is dus niet nodig. Indien er wel sprake is van een extra jaloezieën aanbieding, dan zijn de actie jaloezieen voorzien van een duidelijk label. Zeker weten dat je geen acties mist? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Wat kosten aluminium jaloezieën?

Je bestelt al een aluminium jaloezie vanaf €27,95! De precieze kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst spelen de afmetingen een belangrijke rol; grotere jaloezieën zijn natuurlijk duurder. Bovendien kunnen het merk en eventuele extra opties, zoals elektrische bediening, invloed hebben op de totale prijs. Je kunt eenvoudig en snel de exacte kosten berekenen met behulp van onze prijsconfigurator.

Waarom zijn jullie aluminium jaloezieën zo goedkoop?

Onze aluminium jaloezieën zijn tot wel 50% goedkoper dan elders! Dat kan omdat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Bovendien hanteren wij zeer lage marges.

Zijn aluminium of houten jaloezieën goedkoper?

In de regel zijn aluminium jaloezieën voordeliger geprijsd. Je hebt al een aluminium jaloezie vanaf €27,95, terwijl de instapprijs voor een aluminium jaloezie €39,95 bedraagt. Natuurlijk is de exacte prijs afhankelijk van diverse factoren zoals de afmetingen, lamelbreedte en eventuele extra opties. Elektrische bediening en zijgeleiding bijvoorbeeld. Maak een goede vergelijking door op de website bij beide producten je gewenste afmetingen en opties in te vullen.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen