Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. VELUX® zonwering
Filteren
Type product
Rolgordijn
(3)
Plissegordijn
(3)
Buitenzonwering
(2)
Overige
(1)
Insectenwering
(1)
Kamer
Woonkamer
(9)
Slaapkamer
(6)
Badkamer
(5)
Keuken
(3)
Merk
VELUX
(9)
Toon 9 velux® zonwering
9 velux® zonwering

VELUX® zonwering

Profiteer altijd van 20% korting op originele VELUX® zonwering. Of je nu een VELUX® rolgordijn aanbieding of een ander voordelig VELUX® raambekleding artikel zoekt.  Altijd de perfecte klik!

Filteren

De perfecte klik

VELUX® dakramen worden geleverd in standaard maten. VELUX® dakraam zonwering is hier perfect op afgestemd. Bij het uitzoeken van jouw nieuwe VELUX® dakraam gordijnen komt dus geen meetlint te pas. Dat betekent dus 0,0% risico op meetfouten. Het vinden van een dakraam rolgordijn op maat is dus zo gepiept. Het enige wat je nodig hebt is het typenummer van jouw raam. 

Vergeten? Geen probleem. Het typenummer vind je door het dakraam open te tuimelen. Op de kop van het draaiend gedeelte links of rechts zie je een plaatje. Hierop staat het type en de maatcode vermeld. Bijvoorbeeld GGL (type) MK08 (maatcode).

VELUX® zonwering

Heel fijn dat extra licht, maar soms schijnt de zon wel héél fel naar binnen. Raamdecoratie is dan de perfecte oplossing. De meest gangbare keuze zijn VELUX® rolgordijnen. Het VELUX® transparant rolgordijn is perfect om daglicht te verzachten. Ideaal voor woonkamers! 

Ben je op zoek naar een dakraam rolgordijn voor de slaapkamer? Kies dan voor een VELUX® verduisterend rolgordijn. Optimale controle over privacy en lichtinval? Ga dan voor een VELUX® plisse. Deze open je zowel van boven als beneden. Dit geldt tevens voor het vouwgordijn. Ook een VELUX® jaloezie biedt veel mogelijkheden. Je kan de lamellen namelijk zowel kantelen als op en neer halen. 

Voor optimale controle kies je voor een verduisterend VELUX® rolgordijn + plissé. Met deze 2-in-1 oplossing kan je zowel het daglicht verzachten als volledig blokkeren.

VELUX® buitenzonwering

Wil je de warmte buiten houden? Maar tegelijk je zicht behouden? Dan is VELUX® buitenzonwering de ideale keuze. De zon wordt al tegengehouden voor deze het raam bereikt. Hierdoor warmt het glas niet op. Voor verticale ramen is dit product ook bekend onder de naam ‘screen’. 

Een andere manier om de zon van buitenaf tegen te houden is met een VELUX® rolluik. Dit product werkt tevens isolerend en verduisterend. Bovendien wordt geluid van neerslag verminderd. Perfect dus voor slaapkamers! Overdag wel behoefte aan daglicht? Maar wil je het licht wel filteren? Combineer je rolluik dan met een dakraam gordijn aan de binnenzijde.

VELUX® zonwering handbediend of elektrisch

Bijna al onze VELUX® raamdecoratie is handbediend. Dit geldt voor de volgende producten: VELUX® rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Komt het product op een moeilijk bereikbare plek te hangen? Dan is het mogelijk om een VELUX® bedieningsstang bij te bestellen. 

Op het gebied van VELUX® zonwering elektrisch bieden wij de VELUX® rolluiken en buitenzonwering (screens) aan. Hierbij kan je kiezen voor netstroom of zonne-energie. Elektrisch bedienbare producten van VELUX® worden VELUX® Integra genoemd. Heb je toch liever een handbediende buitenzonwering? Dat kan! Je maakt het screendoek dan vast middels haakjes.

VELUX® horren dakraam

VELUX® heeft overal een oplossing voor. Ook voor ongewenste gasten! Met een VELUX® insectenhor houd je muggen en andere nare insecten buiten, maar laat je wel frisse lucht binnen.

VELUX® zonwering monteren

Ben je benieuwd hoe een VELUX® rolgordijn monteren in zijn werk gaat? Of wil je weten hoe je een ander product monteert? Raadpleeg dan de meetinstructies.

VELUX® korting

Bij Solano Wonen ben je altijd verzekerd van een uitstekende VELUX® aanbieding! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren wij lage marges. Daardoor profiteer je bij ons altijd van voordelige VELUX® zonwering. Mocht er toch een extra VELUX® actie lopen, dan staat dit altijd duidelijk bij het product aangegeven. Wil je geen enkele actie missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van alle VELUX® acties.

Veelgestelde vragen over velux® zonwering

Welk type VELUX® heb ik?

Het typenummer vind je door het dakraam open te tuimelen. Op de kop van het draaiend gedeelte links of rechts zie je een plaatje. Hierop staat het type en de maatcode vermeld. Bijvoorbeeld GGL (type) MK08 (maatcode).

Welke zonwering kies ik het beste voor mijn VELUX® dakraam?

De beste zonwering voor jouw VELUX® dakraam is afhankelijk van je specifieke behoeften. Wil je graag een slaapkamer verduisteren? Dan is een verduisterend rolgordijn of plisségordijn een goede keuze. Wil je de ruimte ook isoleren? Kies dan voor een VELUX® rolluik. Voor isolatie zonder volledige verduistering is VELUX® buitenzonwering een uitstekende keuze. Als je enkel het licht wilt filteren, kun je ook kiezen voor een lichtdoorlatend plisségordijn, transparant rolgordijn of jaloezie. Voor degenen die zowel willen filteren als verduisteren, biedt het VELUX® verduisterend rolgordijn + plissé de perfecte oplossing.

Wat kost VELUX® zonwering?

De kosten van VELUX® zonwering beginnen bij €82. De exacte prijs is afhankelijk van het gekozen product, de grootte en eventuele extra opties zoals elektrische bediening. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen