Menu
  1. Home
  2. Interieurstylisten

Interieurstylisten

Solano Wonen werkt regelmatig samen met interieurstylisten! Ben jij nog zoekende naar welk interieur het meest passend is bij jouw woonruimte? En kan jij wel wat hulp gebruiken? Onderstaande stylisten denken graag met je mee!

Baukje Snieder

Baukje Snieder

de Westereen

Baukje Snieder

Al bij velen heb ik het interieur op mogen opfrissen of zelfs compleet mogen ontwerpen! Bij het stijlen van het interieur ga ik graag buiten de lijntjes. Ik combineer oud met nieuw, verschillende materialen, patronen en bijzondere kleurencombinaties. In mijn ontwerp ga ik voor tijdloos, maar toch gedurfd. Zo wil ik je graag helpen om de grens op te zoeken binnen je eigen comfort zone, om zo een uitdagend interieur te creëren!

baukjesnieder.nl

Thea Elzinga

Bolsward

Thea Elzinga

Een creatieve duizendpoot die vrouwelijk, maar toch ook stoer is (klussen met powertools), zijn benamingen die op mij van toepassing zijn. Mijn kwaliteit is om een interieur te creëren dat uniek, sfeervol en functioneel is. Dit bereik ik door een goede indeling te maken, het toepassen van kleur en behang en indien nodig het zoeken naar meubels en een goed doordacht lichtplan. Met mijn klus achtergrond en creativiteit breng ik uw interieur in balans en kan ik u helpen met de uitvoering van het op maat gemaakte interieurplan.

hipenstoer.nl

Thea Elzinga
Helga Oosterkamp

Helga Oosterkamp

Dokkum

Helga Oosterkamp

Interieur is mijn passie en ik wil graag de woonwens van de klant vertalen naar een ontwerp met een eigen karakter. Het moet sfeervol zijn, warmte uitstralen en een persoonlijke touch hebben. Ik kijk naar de mogelijkheden van een huis en luister naar de interieurwensen van een klant (particulier en zakelijk) om zo een uniek ontwerp te maken. Met een enthousiaste, pure en eerlijke kijk wil ik de klant verrassen met kleur, mix & match van stijlen, patronen en materialen.

enhelga.nl

Sandra de Oude

Heerenveen

Sandra de Oude

Dynthus staat voor “Dyn thús” wat in het Fries “jouw thuis” betekent. Ik zie het als mijn missie om samen met jou op zoek te gaan naar die kleuren en sfeer waarvan jij het thuisgevoel krijgt! Met mijn uitgewerkte interieurplan kun je zo aan de slag. Maar zie je dat niet zitten, dan heb ik een team van mensen om me heen die je daarbij kunnen helpen. Mijn samenwerking met Solano Wonen is daar ook een onderdeel van. Hulp nodig bij het aanschaffen van meubels en accessoires? Dan gaan we met het interieurplan onder de arm samen naar een Experience Center om de meubels uit het plan te bekijken. Proefzitten op banken en stoelen is namelijk één van de belangrijkste aspecten van het aanschaffen van nieuwe meubels.

dynthus.nl

Sandra de Oude
Amerins Westra

Amerins Westra

Groningen

Amerins Westra

Als dochter van een aannemer ben ik opgegroeid tussen de nieuwbouwhuizen en bouwmaterialen. Met de sjablonen van mijn vader ging ik zelf tekenen en plattegronden maken. Ook heb ik als klein meisje ontelbaar vaak mijn kamer opnieuw ingericht. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ben ik mijn liefde voor interieur achterna gegaan. In 2021 ben ik begonnen met Studio Blanco interieurontwerp en heb ik samen met mijn klanten de heerlijkste interieurs mogen ontwerpen. Van ‘ik ben klaar met die witte muren’ naar complete interieurontwerpen bij nieuwbouwwoningen. Samen zorgen we ervoor dat jouw huis niet meer blanco is. Door te kiezen voor natuurlijke kleuren en materialen ontstaat er rust, flow en warmte. Een interieur dat past als die fijne warme jas!

studioblanco.nl

Femke Boukes

Utrecht

Femke Boukes

Het zoeken naar een fijne sfeer in huis door het gebruik van mooie kleuren en materialen om het zo beeldend en tastbaar te maken voor mijn klant, dit vind ik het allerleukste om te doen. Het moet kloppen, maar het mag best ook een beetje schuren af en toe. Juist hierdoor wordt een woning eigen en uniek. Met ontzettend veel liefde ontwerp ik een interieur die helemaal past!

vie-femme.nl

Femke Boukes

Ben jij zelf interieurstylist en wil je ook graag samenwerken met Solano Wonen? Neem dan contact op met Francien Deinum via f.deinum@solanowonen.nl. We bespreken graag de mogelijkheden!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen