Menu
  1. Home
  2. Gordijnen
  3. Overgordijnen
Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Opmaak stof Uitleg
Breedtestof
(12)
Kamerhoge stof
(2)
Eigenschappen
Recycled
(8)
Verduisterend
(5)
Geluidswerend
(4)
Vlamvertragend
(2)
Dubbelisolerend
(2)
Kleur stof
Grijs
(15)
Wit
(14)
Bruin
(12)
Blauw
(12)
Rood
(10)
Geel
(10)
Oranje
(8)
Groen
(6)
Zwart
(5)
Paars
(5)
Roze
(4)
Meer weergeven
Merk
A House Of Happiness
(16)
Toon 16 overgordijnen

Reviews

Klanten beoordelen ons met een 8.8
Gebaseerd op 6001 reviews
The Feedback Company
16 overgordijnen

Overgordijnen

Filter

Mooie overgordijnen hoeven helemaal niet duur te zijn. Onze kwaliteits overgordijnen worden op maat gemaakt en leveren wij rechtstreeks vanuit onze Nederlandse fabriek met eigen atelier voor lage internetprijzen. Op onze website bieden wij een aantal goed lopende collecties aan.

Gordijnen bestel je heel eenvoudig online!

Het bestellen van gordijnen bij Solano Wonen is heel eenvoudig. Met behulp van de meetinstructies meet je de breedte van de rails of roede en de gewenste hoogte. Deze maten vul je in op de bestelpagina. Het programma rekent automatisch uit hoeveel stof nodig is en wat de kosten zijn voor het maken van je gordijn. 

De juiste stof voor je gordijnen

Gordijnstoffen zijn er in vele stofsoorten, kleuren en uitvoeringen. Wij hebben uit dit grote aanbod een collectie samengesteld van de gangbare en meest verkochte stoffen en kleuren. Bijvoorbeeld de verduisterende stof Solution, de half verduisterende stof Linero en een aantal lichtdoorlatende stoffen zoals de Still, de Palette en de Structura stof. 

Verstelbare haken

Geplooide gordijnen worden geleverd met ingenaaide verstelbare haken. Je kunt de hoogte aanpassen aan je rails. Als de verstelbare haak op de goede hoogte staat zie je vrijwel geen rails meer als de gordijnen dicht zijn.

Gordijnen op rails

Gordijnen op rails worden geplooid geleverd. Je kunt kiezen uit de volgende plooien:

  • Een enkele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Voor deze plooi is ook de minste stof nodig.
  • Een dubbele plooi kan gebruikt worden in ieder type gordijnstof. Met een dubbele plooi hangt het gordijn voller. Voor deze plooi is meer stof nodig dan bij een enkele plooi
  • Een drie dubbele plooi is het mooiste bij transparante en soepele stoffen zoals vitrages en inbetween. Voor deze plooi is de meeste stof nodig.

Gordijnen op roede met losse ringen of inslagringen (zeilringen)

Gordijnroedes zijn ronde stangen / buizen die door middel van plafondsteunen, wandsteunen of wandrozetten worden bevestigd aan de muur of aan het plafond. Gordijnen kunnen op een aantal manieren aan roedes worden opgehangen. Bij een roede met losse ringen wordt het gordijn ingehaakt aan de kleinere ringetjes die vastzitten aan de ringen die om de roede zitten. Het gordijn wordt net als bij een gordijn op rails, geplooid geleverd. Een andere mogelijkheid is om de gordijnen van inslagringen te voorzien. De ringen worden in de stof gestanst en kunnen daarna over de roede heengeschoven worden.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen