Menu

Luxaflex Rolgordijn cassette

Luxaflex
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
Rolgordijn cassette
+17
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Afwerking
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 153,00
25% korting
Adviesprijs € 204,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolgordijn cassette

Wat voor raam je ook hebt, de cassette rolgordijnen van het topmerk Luxaflex® worden op maat gemaakt zodat je zeker weet dat het perfect past. Luxaflex®heeft zelfs oplossingen voor extra grote ramen. Daarnaast kun je kiezen voor stoffen met StainStop afwerking die vocht- en stofwerend zijn, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

Meer informatie

Bepaal je lichtinval en privacy

Licht is variabel en daarom hebben wij transparanten samengesteld die op elk soort licht zijn afgestemd. Met deze oplossingen creëer je sfeer en kun je zelfs het felste zonlicht temperen.

Profielgeleiding

Optioneel is het mogelijk een zijprofiel bij te bestellen. Dit is een aluminium profiel waar het doek langs naar beneden rolt. Het zijprofiel wordt in dezelfde kleur als de cassette geleverd.

Zijprofiel 35 mm

Mogelijk bij de gesloten cassettes S1, S2 en S3. Mogelijk om te schroeven of plakken.
Bij montage d.m.v. plakken het oppervlak schoon en vetvrij maken. Altijd met rechthoekige onbeklede XL onderlat (13x30). Stof loopt in de zijprofielen.

Zijprofiel 64 mm

Mogelijk bij de gesloten cassettes S2 en S3. Montage m.b.v. schroeven of door clips (niet zichtbaar). Standaard zijn de profielen voorzien van een borstel. Altijd met rechthoekige onbeklede XL onderlat (13x30). Stof loopt in de zijprofielen. Optioneel leverbaar met dim-out profiel aan onderzijde.

Rolgordijn cassette

Cassetterolgordijn met zijprofiel

Technische specificaties

Afmetingen cassette

Op basis van stofdikte, afmeting en opties wordt in het bestelmenu de ideale cassette gekozen. Bestel je meerdere rolgordijnen op 1 order, dan kun je een gelijke cassette selecteren. Deze is dan gelijk aan het hoogste en/of breedste product. 

Er zijn 4 diverse buisdiameters: 31, 37, 50, 62 mm.

 • S1 cassette bij een 31 mm buis
  (max. 200 cm breed en 280 cm hoog).
 • S2 cassette bij een 31 mm buis
  (max. 200 cm breed en 300 cm hoog).
 • S1 cassette bij een 37 mm buis
  (max. 250 cm breed en 280 cm hoog).
 • S2 cassette bij een 37 mm buis
  (max. 250 cm breed en 300 cm hoog).
 • S3 cassette bij een 50 mm buis
  (max. 300 cm breed en 300 cm hoog).
 • S3 cassette bij een 62 mm buis
  (max. 350 cm breed en 400 cm hoog).

Lasnaad maatvoering

Belangrijke toelichting op onderstaande tabel: zowel de breedte als de hoogte in de tabel moet groter zijn dan de maatvoering in de tabel. Als alleen de breedte groter is maar niet de hoogte (of andersom), dan wordt de stof gedraaid en heeft het rolgordijn GEEN lasnaad.

Bijvoorbeeld een rolgordijn uit de Argos collectie met afmetingen 310 x 240 cm heeft geen lasnaad. De hoogte is namelijk kleiner dan 286 cm.

Een rolgordijn uit de Argos collectie met afmetingen 310 x 300 cm heeft wel een lasnaad. In dit geval zijn namelijk zowel de hoogte als de breedte groter dan 286 cm.

Collectie Lasnaad maatvoering bij
Argos 286 cm
Elements 296 cm
Esterno RD 196 cm
Jewel RD 296 cm
Linen RD 196 cm
Lumiere RD 196 cm
Natyana 266 cm
Overture Re-Life 236 cm
Oyster Topar 296 cm
Prestige RD 214 cm
Unico 236 cm
Unico RD 236 cm

Doeken en opties

 • Patronen en dessins hebben een max. verloop van 2%.
 • De snijrichting van de stof wordt in de productie bepaald a.d.h.v. de maximale afmeting van het grootste product in de order. Bij bestelling opgeven of de rolgordijnen naast elkaar hangen voor een gelijke snijrichting.
 • Bij brede rolgordijnen kan het doorhangen van de bovenbuis golfvorming in het doek vertonen.
 • Afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid kunnen de zijkanten van het doek rond gaan staan, het zgn. “cuppen”. Dit verschijnsel zal na acclimatiseren verminderen.
 • Eindcontrole vindt plaats conform EN13120 met doorvallend licht; geen strijklicht.
 • Let op: krimp bij katoen en linnen is maximaal 3% en bij polyester stoffen maximaal 2%.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice