Menu

Solano Dakraam rolgordijn

Solano
Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn Dakraam rolgordijn
Extra laag geprijsd
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Merk
Maatcode
Maatcode
Maatcode
Maatcode
Maatcode
Jouw prijs
€ 38,00
€ 76,00
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 1 - 5 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Onze dakraamrolgordijnen van het merk Solano zijn geschikt voor ramen van de merken Velux, Keylite, Fakro, Dakstra en Rooflite. De dakraamrolgordijnen van Solano zijn een stuk goedkoper dan de dakraamrolgordijnen van de bekende merken. Het systeem past echter gewoon in de dakramen en de kwaliteit is uitstekend. Alle beschikbare stoffen zijn verduisterend. Ideaal voor slaapkamers en kinderkamers!

Meer informatie

Instructievideo

Technische specificaties

Stof Verduisterend (black -out)
Stofdikte 0,38 mm
Type stof 100% PE (Polyester)
Geschikt voor Velux, Keylite, Fakro, Dakstra en Rooflite
Systeemkleur Wit of technisch zilver
Bediening Door middel van handgreep

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice