Menu

Verano Rolgordijn SmartFit

Verano
Rolgordijn SmartFit
Rolgordijn SmartFit
Rolgordijn SmartFit
Rolgordijn SmartFit
Rolgordijn SmartFit
Rolgordijn SmartFit
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 89,95
50% korting
Adviesprijs € 179,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolgordijn SmartFit

Een rolgordijn met een SmartFit systeem (ook wel EasyClick of Perfect Fit genoemd) kun je heel eenvoudig zonder schroeven of boren op het kozijn bevestigen. SmartFit is geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen. SmartFit is ook ideaal voor naar binnen draaiende ramen zoals draai-kiepramen.

Meer informatie

Rolgordijn met SmartFit frame

Als je niet in je kozijn wilt boren of schroeven, is een rolgordijn met een SmartFit systeem de ideale oplossing. SmartFit bestaat uit een frame met hierin raamdecoratie. Naast een rolgordijn, kun je SmartFit ook met een (duo)plisségordijn of jaloezie bestellen. 

Bevestiging rolgordijn met SmartFit

Bij kozijnen waar het glas voorzien is van een rubberafdichting, wordt meestal gekozen voor montageclips. De montageclips worden tussen het glas en het rubber aangebracht en het frame met raamdecoratie wordt op deze clips geklikt. Het frame komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten waardoor je een strak geheel krijgt. 

Is je raam niet voorzien van een rubberen afdichting, dan kun je optioneel ook kiezen voor magneetstrips. Het frame is in dan voorzien van een magnetische strip. Met de meegeleverde losse strips, die je vastplakt op het kozijn, blijft het frame vastzitten. 

Voordelen SmartFit systeem

  • Ideale toepassing voor kunststof kozijnen en deuren.
  • Esthetische oplossing voor montage van raambekleding direct op het raam.
  • Volledig geintegreerde steunen, niet zichtbaar bij voor en zijaanzicht.
  • Stabiele aluminium geleidingsprofielen waarin het product bevestigd wordt.
  • Optimale zonwering en afdichtting dankzij het aluminium 4-kaderig profiel.
  • Uitgebreide keuze in stofsoorten en kleuren.
  • Geen schroefgaten in je kozijn of deur.
  • Zeer makkelijke demontage.

Technische specificaties

Maximale breedte 200 cm
Maximale hoogte 200 cm
Samenstelling stof 72.1485 t/m 72.1498
Overige kleuren
100% Polyester Trevira CS
100% Polyester
Bediening Door middel van handgreep
Kleur frame Keuze uit wit, ivoor, technisch zilver of antraciet
Materiaal  Het frame is gemaakt van 100% aluminum met kunststof hoekprofielen
Overig Het SmartFit frame geeft in combinatie met verduisterende stof geen 100% verduistering. 
Afmeting frame De breedte van het frame is 4 cm waarvan 2,5 cm naar binnen valt en 1,5 cm op het kozijn. De cassette (aan de bovenkant) is circa 8 cm maar valt slechts 1,5 cm vanaf de glaslat naar buiten. De diepte van de cassette is circa 5 cm.
Rooster boven raam Als er een rooster boven het raam zit, moet deze minimaal 2 cm boven de glaslat zitten en past het frame inclusief cassette er prima tussen.

 

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen