Menu

Solano Rolgordijn standaard

Solano
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
@anknook Solano Rolgordijn standaard | Verduisterend | Stofkleur: Cremewit | Systeemkleur: Wit
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
Rolgordijn standaard
@anknook Solano Rolgordijn standaard | Verduisterend | Stofkleur: Cremewit | Systeemkleur: Wit
Rolgordijn standaard
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 14,95
50% korting
Adviesprijs € 29,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolgordijn standaard

De rolgordijnen uit onze eigen Solano collectie worden 100% op maat gemaakt. De rolgordijnen zijn van een prima kwaliteit.  Er is keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, kunststof en metalen ketting maar ook met elektrische bediening.

Met de standaard meegeleverde universele montagesteunen kun je het rolgordijn zowel in het kozijn of tussen twee muren (in de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (op de Dag) bevestigen. Montage is heel eenvoudig. Je schroeft de montagesteunen vast en klikt het rolgordijn er meteen in. 

Technische specificaties

Breedte 30 - 300 cm
Hoogte 30 - 350 cm
Montage Met de standaard meegeleverde universele montagesteunen kun je het rolgordijn zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) bevestigen. 
Systeemkleur Wit, Grijs, Zwart
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen buis 28, 32 en 40 mm
Afmetingen bevestigingssteun 28 mm buis: 56 x 42 mm (bxh)
32 mm buis: 65 x 52 mm (bxh)
40 mm buis: 70 x 74 mm (bxh)
45 mm buis: 82 x 70 mm (bxh)
De onderlat steekt circa 2 centimeter uit onder de bevestigingssteunen
Onderlat Ronde aluminium onderlat
Lasnaad Het rolgordijn kan een lasnaad bevatten als de hoogte en de breedte allebei groter zijn dan 190 cm. Een rolgordijn breder dan 190 cm maar niet hoger dan 190 cm heeft geen lasnaad omdat de stof dan gedraaid wordt. Bijvoorbeeld een rolgordijn van 220 cm breed en 180 cm lang wordt zonder lasnaad gemaakt.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen