Menu

KEJE Rolgordijn

KEJE
Rolgordijn
Rolgordijn
KEJE Rolgordijn
Rolgordijn
Rolgordijn
KEJE Rolgordijn
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Kleuren
4.
Uitvoering
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Type maatvoering
uitleg
Jouw prijs
€ 119,00
50% korting
Adviesprijs € 238,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Rolgordijn

Het KeJe rolgordijn is uitermate geschikt voor kunststof kozijnen. Het rolgordijn bevindt zich namelijk in een frame. Dit frame wordt middels magneet- en staalband op de glaslatten van het kozijn geplaatst. Zonder boren en schroeven dus! Uiteraard is het KeJe rolgordijn ook toepasbaar op houten en aluminium kozijnen. Ook voor draaikiepramen is dit product ideaal! Het rolgordijn in frame wordt immers direct tegen het kozijn geplaatst. Zo beweegt het rolgordijn mee met het raam. Je hoeft de raamdecoratie dus niet omhoog te rollen om het raam te openen.

Meer informatie

Het KeJe rolgordijn is verkrijgbaar in twee transparanties: Decoratief en verduisterend. De decoratieve stof is ideaal voor woonkamers. Hier wil je het zonlicht immers enkel filteren, niet volledig blokkeren. Voor slaapkamers is een verduisterend rolgordijn in frame een goede keuze. Dankzij het frame laat het KeJe rolgordijn minder licht langs de zijkanten door dan een regulier rolgordijn. Toch is volledige verduistering met het KeJe rolgordijn niet mogelijk. Door de weerkaatsing van het frame kan er toch nog licht langs de zijkanten glippen. Het KeJe rolgordijn wordt bediend middels een koord. Vanwege de automatische breek-ketting voldoet dit koord aan de kindveiligheidseisen.

Technische specificaties

Breedte 50 - 140 cm
Hoogte 25 - 140 cm
Montage Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 3,8 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Bediening van boven naar beneden
Geschikt voor Draai-kiepraam

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen