Menu

Verano Duo plisségordijn

Verano
Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Thuis bij @baukjesnieder | Verano duo plisségordijn | Stofkleur: Ecru 72.0321 | Systeemkleur: Crèmewit RAL 9001 Thuis bij @baukjesnieder | Verano duo plisségordijn | Stofkleur: Ecru 72.0321 | Systeemkleur: Crèmewit RAL 9001 Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijnen Verano Duo Plisségordijn Verano Duo plisségordijn Verano Duo Plisségordijn Verano Duo Plisségordijn Verano Duo Plisségordijn Verano Duo Plisségordijn Verano Duo Plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn Duo plisségordijn
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
Jouw prijs
€ 49,95
€ 99,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 13 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

De duo plisségordijnen van het topmerk Verano® zijn van de betere A-kwaliteit. Het systeem is van Hunter Douglas, het A-merk waar bijvoorbeeld het merk Luxaflex® ook mee werkt. Duoplissegordijnen hebben een dubbele stof. Hierdoor worden ze ook wel honingraadplissé genoemd worden. De touwtjes die door de stof lopen, zijn bij een duoplisségordijn niet zichtbaar. Duoplissegordijnen zijn geschikt voor veel ramen zoals naar buiten openslaande ramen, draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels.

Meer informatie

Bij de bestelling kan een keuze worden gemaakt uit plafondclips, wandsteunen of draai-kiepsteunen. Een plafondclip wordt gebruikt voor bevestiging tegen het plafond en een wandsteun voor bevestiging tegen een muur, kozijn of deur. Een klemsteun wordt zonder boren en schroeven op het kozijn vastgeklemd. Ideaal dus voor draai-kiepramen.

Van links naar rechts: plafondsteun, wandsteun, voorsprongsteun en draai-kiepsteun

Duo plisségordijnen voor draai-kiepramen

Als u een draai-kiepraam heeft, dan is niet elke raamdecoratie geschikt.  Maar met onze speciale draai-kiepsteunen kunt u heel eenvoudig uw duo plisségordijnen op uw draai-kiepraam bevestigen. U klemt deze steun zonder boren of schroeven aan de bovenkant van het raam vast.

Zijgeleiding voor deuren of draai-kiepramen

Zijgeleiding voorkomt dat de duoplissé bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

Van links naar rechts: zijgeleiding in het kozijn, op het kozijn en draai-kiepraam.

Technische specificaties

Breedte 20 - 300 cm
Hoogte 20 - 260 cm
Montage Wand- en plafondmontage mogelijk
Klemsteunen voor draai-kiepramen mogelijk
Systeemkleur Wit, cremewit, technisch zilver, zwart of brons
Type stof 100% PE (Polyester)
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen bovenprofiel Trekkoord: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Handgreep: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Elektrisch: 27 x 34,5 mm (diepte x hoogte)
Afmetingen spanprofiel (handgreep bediening) Tot 100 cm breed: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Vanaf 100 cm breed: 22 x 20 mm (diepte x hoogte)

Pakkethoogte (indicatie)

  Trekkoord, Standaard  Trekkoord,
Top Down Bottom Up
Handgreep,
Standaard 
Handgreep,
Top Down Bottom Up
t/m 50 cm hoog 3,3 - 3,7 cm 4,6 - 5,0 cm 3,3 - 3,7 cm 4,3 - 4,7 cm
t/m 100 cm hoog 3,8 - 4,6 cm 5,2 - 5,9 cm  3,8 - 4,6 cm  4,8 - 5,6 cm 
t/m 150 cm hoog  4,4 - 5,5 cm  5,7 - 6,8 cm  4,4 - 5,5 cm  5,4 - 6,5 cm 
t/m 200 cm hoog  5,0 - 6,4 cm  6,3 - 7,7 cm  5,0 - 6,4 cm  6,0 - 7,4 cm 
t/m 260 cm hoog 5,7 - 7,5 cm  7,0 - 8,8 cm 5,3 - 6,8 cm  6,3 - 7,8 cm 

Aantal steunen

t/m 70 cm breed 2 steunen
t/m 130 cm breed 3 steunen 
t/m 190 cm breed 4 steunen 
t/m 250 cm breed 5 steunen 
t/m 300 cm breed 6 steunen

Maximale afmetingen

Bediening Uitvoering Maximale afmeting
Trekkoord Standaard 300 x 260 cm
Trekkoord Top Down Bottom Up 265 x 260 cm
Handgreep Standaard 110 x 220 cm
of
150 x 160 cm
Handgreep Top Down Bottom Up 100 x 220 cm
of
150 x 160 cm

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen