Menu

Verano Duo plisségordijn XL

Verano
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Duo plisségordijn XL
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 69,95
50% korting
Adviesprijs € 139,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Duo plisségordijn XL

Met een maximale breedte en hoogte van 3,5 meter is het Verano® Duo plisségordijn XL uitermate geschikt voor grote ramen. De Plissé XL onderscheidt zich bovendien door unieke bedieningsopties, zoals EasyPull en EasyTouch. Ook elektrische bediening is mogelijk! Bestel jouw Verano® XL plisse gordijnen eenvoudig online. Altijd met 50% korting!

Meer informatie

Tot 3,5 meter breed en hoog

De Plissé XL is, zoals de naam al aangeeft, ideaal voor grotere ramen. Standaard Verano® dubbele plisségordijnen kunnen tot een breedte en hoogte van respectievelijk 300 cm en 260 cm geleverd worden. De Plissé XL kan tot maar liefst 350 cm in zowel de breedte als hoogte geproduceerd worden. Wij leveren jouw plissé XL altijd 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig!

Met onze handige meetinstructies is het inmeten van plisségordijnen kinderspel. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel of mail gerust. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. Laat je het inmeten en/of monteren liever aan een professional over? Maak dan gebruik van onze meet- en/of montageservice. Raadpleeg ons servicegebied om te controleren of we ook in jouw regio actief zijn.

Unieke bedieningsopties

Niet alleen in afmetingen blinkt de Plissé XL uit. Naast de traditionele ketting- of koordbediening biedt de Plissé XL namelijk ook een tweetal unieke bedieningsopties: EasyPull en EasyTouch. Dankzij deze bedieningsmogelijkheden behoren lange slingerende koorden tot het verleden. Met EasyPull bediening behouden de koorden een constante lengte. Bij EasyTouch ontbreken de koorden zelfs volledig! De positie van het plisségordijn verander je eenvoudig met een handgreep.

Niet alleen zorgen deze bedieningsopties voor een elegante uitstraling. Ook bieden ze extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Ze kunnen namelijk niet verstrikt raken in de koorden.

Elektrische bediening

Ook op het gebied van elektrische bediening biedt de Plissé XL diversel mogelijkheden. Je hebt namelijk de keuze uit drie verschillende motoren: MotionBlinds, Eve MotionBlinds en Somfy. Ook elektrische bediening biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren. Elektrische plisségordijnen bedien je immers met een afstandsbediening, waardoor koorden overbodig zijn.

Wil je jouw Plissé XL ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Kies dan voor een Eve MotionBlinds of Somfy motor. Let op! Wanneer je kiest voor een Somfy motor, heb je nog wel een hub nodig om jouw Plissé XL buitenshuis te bedienen: de Somfy Tahoma Switch.

Duurzame en brandvertragende True® stoffen

Bij het samenstellen van jouw Plissé XL heb je de keuze uit een breed assortiment stoffen, waarvan een aantal het True® label draagt. Deze stoffen zijn gemaakt van gerecycled polyester. Niet alleen zijn deze stoffen duurzaam, maar ook brandvertragend volgens de European B1 Standard. True® stoffen zijn exclusief verkrijgbaar in 32 mm en in semi-transparante en verduisterend plus stoffen.

Altijd tot 50% korting!

Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Zo kunnen wij de prijzen van onze Verano® Duo Plisségordijn XL uitzonderlijk laag houden. Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijs! Bij Solano Wonen ben je dus het hele jaar door verzekerd van een goede prijs. Bestellen kan eenvoudig online! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden.

Technische specificaties

Breedte 30 - 350 cm
Hoogte 30 - 350 cm
Montage Wand- en plafondmontage
Systeemkleur Helder wit, gebroken wit, zilver glans, antraciet en zwart
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch

Afmetingen bovenprofiel

EasyPull 6,0 x 3,7 cm (diepte x hoogte)
Eindloosketting 5,1 x 3,7 cm (diepte x hoogte)
Trekkoord 5,1 x 2,1 cm (diepte x hoogte)
EasyTouch 5,1 x 3,7 cm (diepte x hoogte)
Elektrisch 5,1 x 3,7 cm (diepte x hoogte)

Aantal steunen

t/m 90 cm breed 2 steunen
t/m 165 cm breed 3 steunen
t/m 300 cm breed 4 steunen
t/m 350 cm breed 5 steunen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen