1. Home
 2. Plisségordijnen
 3. Plisségordijn lichtkoepel

Verano Plisségordijn lichtkoepel

Verano
Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel Plisségordijn lichtkoepel
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Lengte in centimeters
Jouw prijs
€ 99,95
€ 166,58
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Op zoek naar lichtkoepel zonwering op maat? Een lichtkoepel plisségordijn is de ideale oplossing om jouw serre, dakraam en natuurlijk lichtkoepel warmtewerend en zonwerend te maken. Deze horizontale zonwering bevestig je heel eenvoudig in of onder de dakkoepel en is met een handgreep en bedieningsstang te bedienen. Naast handgreepbediening kan het plisse gordijn lichtkoepel elektrisch bediend worden. Ben je vooral op zoek naar goedkope zonwering voor je lichtkoepel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden raamdecoratie tot wel 40% goedkoper dan in de winkel!

Let op: Dit is een enkel lichtkoepel plisségordijn. Dit betekent dat de draden zichtbaar zijn. Wil je dit niet? Kies dan voor een duo plisségordijn lichtkoepel.

Technische specificaties

Breedte 30 - 150 cm
Lengte 20 - 400 cm
Montage In de koepel of onder de koepel
Systeemkleur Wit, cremewit, technisch zilver of brons
Materiaal stof 100% PE (Polyester)
Type stof Standaard plissé bestaande uit een enkele stoflaag. De draden zijn zichtbaar.
Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen bovenprofiel Handgreep: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Elektrisch: 27 x 34,5 mm (diepte x hoogte)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen