Menu

Verano Duo plisségordijn lichtkoepel

Verano
Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel plissé lichtbeige Duo plisségordijn lichtkoepel lichtbeige Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel Duo plisségordijn lichtkoepel met hoekprofiel
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Lengte in centimeters
Jouw prijs
€ 104,95
€ 209,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 13 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

De duoplisse voor lichtkoepel is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels, serres en dakramen. Een koepelplissé bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep met bedieningsstang of elektrisch te bedienen. Een koepel duoplissé kun je bestellen met lichtdoorlatende of verduisterende stof.

Let op: Dit is een duo plisségordijn lichtkoepel. Dit betekent dat de stof een honingraat structuur heeft en de draden onzichtbaar zijn. Je kan ook kiezen voor een standaard plisségordijn lichtkoepel.

Technische specificaties

Breedte 30 - 150 cm
Lengte 20 - 350 cm
Montage In de koepel of onder de koepel
Systeemkleur Wit, technisch zilver of brons
Materiaal stof 100% PE (Polyester)
Type stof Duo plissé bestaande uit twee lagen stof waardoor de draden onzichtbaar zijn. Vanaf de zijkanten heeft de stof de vorm van een honingraat.
 Bediening Handbediend of elektrisch
Afmetingen bovenprofiel Handgreep: 22 x 16 mm (diepte x hoogte)
Elektrisch: 27 x 34,5 mm (diepte x hoogte)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen