Menu

Luxaflex Duette® Shade 64 mm

Luxaflex
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Duette® Shade 64 mm
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 392,50
25% korting
Adviesprijs € 523,33
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Duette® Shade 64 mm

De nieuwe Duette® Shades collectie is verkrijgbaar in een breed scala aan prachtige stoffen met speelse patronen en kleuren. Wat je stijl ook is, het brede aanbod aan stoffen helpt je licht schitterend te regelen en de gewenste transparantie of privacy te creëren in elke afzonderlijke kamer. Bovendien zijn de Duette® Shades zo compact ontworpen dat ze op bijna alle soorten en vormen ramen passen, van het kleinste draai-kiepraam tot grote glazen schuifdeuren.

Meer informatie

Sinds 1985 combineren Luxaflex® Duette® Shades een vooruitstrevend design met energiebesparende technologie. De unieke honingraatstructuur, het brede scala aan ontwerpen en vormen creëren een oogverblindende oplossing voor raamdecoratie in elke woning.

SmartCord® bediening

Luxaflex® SmartCord® is een revolutionaire en gepatenteerde bedieningssysteem voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je duette® shades moeiteloos en veilig bedienen. Bij dit systeem hoef je het koord alleen een simpel trekje te geven, en je duette shade zakt automatisch naar de gewenste eindpositie.

LiteRise® bediening

Het koordloze LiteRise® systeem werkt heel eenvoudig: trek de duette® shade met je hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Je duette® shade blijft in de positie waar je het loslaat.

Powerview®

Powerview is een gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex®. Hiermee kun je je raambekleding eenvoudig bedienen via een afstandsbediening, of via een App op je telefoon of tablet. Het Powerview systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Met dit systeem kun je eenvoudig alle Powerview raamdecoratie bedienen; van één raam tot je gehele huis. Allemaal naar je eigen wens. Het Powerview systeem is zo ingesteld dat deze kan reageren op daglicht. Zo herkent de Powerview Hub zonsopgang en -ondergang, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door jou ingestelde ochtend of avond positie komt te staan.

Innovatief met energie

Duette® Shades helpen je woning lekker warm te houden in de winter en lekker koel in de zomer. Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee.

Subtiele geluidsdemping

Een gevoel van rust is een luxe die we allemaal kunnen waarderen. Duette® Shades weren geluiden van buitenaf en dempen bovendien de omgevingsgeluiden die binnenshuis ontstaan door weerkaatsing op harde oppervlakken waardoor de akoestiek in huis verbetert.

Technische specificaties

Bovenbakken en onderlatten

Bovenbak CHR 64 mm

- LiteRise®
- SmartCord®

Bovenbak EOS SbS 64 mm

- PowerView®

Onderlat 64 mm

- LiteRise®
- SmartCord®
- PowerView®

Indicatie pakkethoogte koordrem

Producthoogte (in cm) Pakkethoogte (in mm)
Pakket klasse 1 Pakket klasse 2 Pakket klasse 3 Pakket klasse 4 Pakket klasse 5
50 35 39 44 51 60
100 39 48 57 72 89
150 43 56 69 92 117
200 47 64 82 111 142
250 51 72 94 129 167
300 55 79 106 147 190

Pakkethoogte overige bedieningsvormen

  • 64 mm LiteRise®, SmartCord® en PowerView® + 20 mm
  • 64 mm Top-Down / Bottom Up tussenrail + 20 mm

Montage

Steun 64 mm wand en plafond

- LiteRise®
- SmartCord®

Steun 25 & 32 mm wand en plafond

- PowerView® EOS SbS

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice