Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Verticale lamellen
  4. Kunststof lamelgordijn 52, 70, 89 & 127 mm

Verano Kunststof lamelgordijn 52, 70, 89 & 127 mm

Verano
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Verano Kunststof lamelgordijn
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Lamelbreedte
89 mm
52 mm
70 mm
127 mm
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 69,95
50% korting
Adviesprijs € 139,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Kunststof lamelgordijn 52, 70, 89 & 127 mm

Kunststof Verano® lamellen zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Zelfs voor badkamers en keukens! PVC lamellen zijn kleurvast, werken brandvertragend en zijn door de waterbestendigheid eenvoudig te reinigen. Verano® kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in vier lamelbreedtes, waarvan de 89 mm de populairste is. Bij Solano Wonen bestel je jouw Verano® kunststof lamellen op maat altijd tot 50% goedkoper!

Meer informatie

Voordelen kunststof lamellen

Kunststof verticale lamellen zijn gemaakt van PVC, een zeer sterke vorm van plastic. PVC lamellen kennen een aantal grote voordelen. Ze zijn bijvoorbeeld waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn plastic lamellen kleurvast en brandvertragend.

Keuken en badkamer raam lamellen

Het is belangrijk dat raambekleding voor badkamers goed bestand is tegen vocht. Zeker wanneer de badkamer slecht geventileerd wordt. Ook in de keuken is het verstandig om te kiezen voor vocht- en vuilbestendige raambekleding. Zeker wanneer het raam zicht dicht bij de spoelbak en/of het fornuis bevindt. Daarom zijn kunststof lamellen een uitstekende keuze voor badkamers en keukens.

Handmatige of elektrische bediening

Kunststof lamellen van Verano® kunnen zowel handbediend als elektrisch uitgevoerd worden. Elektrische bediening is ideaal voor hoge ramen waar je moeilijk bij kunt. In plaats van op stoelen te klimmen, bedien je jouw lamellen met één eenvoudige druk op de knop. Wil je jouw lamellen ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Dat kan met een Somfy TaHoma Switch.

52, 70, 89 & 127 mm lamelbreedte

Verticale lamellen van Verano® zijn beschikbaar in vier verschillende lamelbreedtes: 52, 70, 89 en 127 mm. De populairste lamelbreedte is 89 mm. Voor zeer brede raampartijen, zoals een schuifpui, is 127 mm een aantrekkelijke optie. Een bredere lamel oogt namelijk rustiger. Bovendien biedt een brede lamel in gekantelde positie meer doorkijk. Voor kleinere ramen is een smallere lamelbreedte juist geschikter.

Pakketzijde lamellen

Bij het samenstellen van jouw verticale lamellen op maat dien je een pakketzijde te kiezen. Dit wil zeggen aan welke kant de lamellen zich in geopende stand verzamelen. Het lamelgordijn opent dan dus in de tegenovergestelde richting. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Pakketzijde links: het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar rechts.
  • Pakketzijde rechts: het pakket wordt aan de rechterkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar links.
  • Middensluiting: de helft van het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en de andere helft aan de rechterkant. Bij het sluiten bewegen de lamellen naar het midden toe, naar elkaar toe.

Altijd korting op Verano® kunststof verticale lamellen!

Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij Verano® kunststof lamellen tot wel 50% goedkoper dan elders aanbieden. Het hele jaar door! Bestellen kan eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

 

Technische specificaties

Breedte 40 - 600 cm
Hoogte 40 - 300 cm
Systeemkleur Wit
Bediening Handbediend of elektrisch
Breedte lamel 52, 70, 89 of 127 mm
Hang de lamellen door elkaar om patroonvorming te verkomen.
Berekening voor pakketbreedte Aantal lamellen x 8,5 mm
Afmetingen rail 40 mm breed x 25 mm hoog
Breedte runner 8,5 mm
Opmerking PVC lamellen kunnen vervormen door verhitting. Bij afkoeling keren ze terug in standaard vorm.

PVC lamellen kunnen statisch worden, dit verdwijnt door ze met een vochtige doek af te nemen.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen