Menu

Solano Stoffen lamelgordijn 89 mm

Solano
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Stoffen lamelgordijn 89 mm
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 24,90
50% korting
Adviesprijs € 49,80
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Stoffen lamelgordijn 89 mm

Stoffen verticale lamellen van het merk Solano kun je bestellen tot 290 cm breed. De maximale hoogte is 300 cm. Daarom zijn stoffen lamellen ook zeer geschikt voor grote raampartijen, erkers en schuifpuien. De stoffen lamellen van Solano zijn van de betere A-kwaliteit. Het systeem schuift soepel heen en weer en heeft een nette afwerking. De prijzen zijn echter heel laag, circa 50% goedkoper dan in de winkel.

Meer informatie

Productinformatie stoffen lamelgordijn 89 mm

De verticale lamellen hangen in een railsysteem gemaakt van hoogwaardig aluminium. De railkleur is leverbaar in wit, grijs en zwart. De lamelbreedte is 89 mm. Je kunt kiezen uit meerdere stofkleuren, zoals wit, gebroken wit, crème en grijstinten.

De minimale te bestellen breedte is 30 cm en de maximale breedte is 290 cm. De maximale te bestellen hoogte is 300 cm. Naast standaard ramen zijn ze uitstekend te gebruiken bij grote en afwijkende raampartijen.

Bedieningsmogelijkheden stoffen lamelgordijn

Je opent en sluit de lamellen met een ketting. Met de andere ketting bepaal je vervolgens in welke mate je de lamellen opzij schuift. Er zijn drie mogelijkheden: opzij schuiven van links naar rechts, opzij schuiven van rechts naar links of door middel van een middensluiting waarbij je de ene helft naar links en de andere helft naar rechts opzij schuift.

A-kwaliteit stoffen lamelgordijn

Onze lamellen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de gebruikte materialen, de afwerking en de stevige lamel. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen en geen hoge marges berekenen, kunnen wij de lamelgordijnen 50% onder de verkoopadviesprijs aanbieden.

Technische specificaties

Breedte 30 - 400 cm
Hoogte 15 - 300 cm
Systeemkleur Wit, grijs of zwart
Bediening Handbediening
Breedte lamel 89 mm
Afmetingen rail 45,5 mm breed x 24,8 mm hoog

Bovenrail

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen