Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Verticale lamellen
  4. Stoffen lamelgordijn 89 & 127 mm

Verano Stoffen lamelgordijn 89 & 127 mm

Verano
Stoffen lamelgordijn
Stoffen lamelgordijn
Stoffen lamelgordijn
Stoffen lamelgordijn
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Lamelbreedte
89 mm
127 mm
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 5 jaar garantie
Jouw prijs
€ 99,95
50% korting
Adviesprijs € 199,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Stoffen lamelgordijn 89 & 127 mm

Met drie transparanties en om uit te kiezen, is er voor vrijwel elke ruimte in huis een geschikt Verano® stoffen lamelgordijn! Bovendien dragen Verano® stoffen verticale lamellen bij aan de akoestiek. Ideaal voor grote ruimtes! Bestel jouw Verano® stoffen lamellen op maat eenvoudig online bij Solano Wonen. Altijd tot 50% voordeliger!

Meer informatie

Voordelen stoffen lamellen

Lamellen van stof kennen vele voordelen. Om te beginnen zijn ze ontzettend sfeervol. Terwijl aluminium lamellen juist een industrieel karakter hebben, stralen stoffen jaloezieën juist veel warmte uit. Bovendien werkt stoffen raambekleding in tegenstelling tot harde materialen geluidsabsorberend. Ideaal voor grote ruimtes waar de akoestiek te wensen laat. Met meer dan 70 kleuren en structuren om uit te kiezen is er voor ieder interieur een passend Verano® stoffen lamelgordijn! Of je nu op zoek bent naar romantische roze of chique zwarte stoffen lamellen. Het kan allemaal!

Transparanties

Verano® biedt stoffen lamellen in drie verschillende transparanties: Transparant, semi-transparant en verduisterend plus. Transparante lamellen, ook wel vitrage lamellen genoemd, zijn perfect voor wie alleen het licht wil filteren terwijl er toch veel natuurlijk licht binnenkomt. Wil je meer privacy, maar nog steeds daglicht in huis? Dan zijn de semi-transparante stoffen lamellen een goede keuze. Deze twee soorten lamellen zijn ideaal voor leefruimtes zoals woonkamers en keukens. Voor slaapkamers zijn verduisterende lamellen aan te raden. Houd er wel rekening mee dat volledige verduistering niet gegarandeerd is. Er kan namelijk altijd wat licht langs de lamellen schijnen.

89 & 127 mm lamellen

Verano® levert stoffen verticale lamellen in twee lamelbreedtes: 89 en 127 mm. De populairste keuze is 89 mm. De 127 mm brede stoffen lamellen zijn prachtig bij brede raampartijen zoals schuifpuien. Dit zorgt namelijk voor een rustiger geheel en biedt meer doorkijk wanneer de lamellen gekanteld zijn. Voor kleinere ramen is een smallere lamelbreedte juist vaak een betere optie.

100% gerecyclede PET-flessen

Verano® stoffen lamellen bestaan uit een mix van polyester en PVC en worden vervaardigd uit 100% gerecyclede PET-flessen. Zo draagt Verano® bij aan de vermindering van de plastic soep! Dus heb jij duurzame raambekleding hoog in het vaandel staan? Dan is een Verano® stoffen lamelgordijn een verstandige keuze!

Handmatige of elektrische bediening

Je kunt Verano® stoffen lamellen zowel handmatig als elektrisch bedienen. Elektrische bediening is bijzonder geschikt voor hoge ramen die moeilijk bereikbaar zijn. In plaats van klimmen op stoelen en banken, bedien je jouw lamellen met een simpele druk op de knop. Dit kan zelfs op afstand, ook wanneer je niet thuis bent! Wel heb je hiervoor een Somfy TaHoma Switch nodig.

Pakketzijde lamellen

Tijdens het bestellen van verticale lamellen op maat, word je gevraagd om een pakketzijde te kiezen. Dit wil zeggen aan welke kant de lamellen zich verzamelen wanneer ze geopend zijn. Er zijn drie mogelijkheden:

  • Pakketzijde links: het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar rechts.
  • Pakketzijde rechts: het pakket wordt aan de rechterkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar links.
  • Middensluiting: de helft van het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en de andere helft aan de rechterkant. Bij het sluiten bewegen de lamellen naar het midden toe, naar elkaar toe.

Tot 50% goedkoper!

Door grootschalige inkoop, directe levering en het hanteren van lage marges, kunnen wij Verano® stoffen lamellen het hele jaar door tegen uitzonderlijk lage prijzen aanbieden. Tot wel 50% goedkoper dan elders! Deze acties gelden het hele jaar door! Verano® stoffen lamellen kopen doe je bij Solano Wonen eenvoudig online. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

Technische specificaties

Breedte 40 - 600 cm
Hoogte 40 - 300 cm
Systeemkleur Wit
Bediening Handbediend of elektrisch
Breedte lamel 52, 70, 89 of 127 mm
Hang de lamellen door elkaar om patroonvorming te verkomen.
Berekening voor pakketbreedte Aantal lamellen x 8,5 mm
Afmetingen rail 40 mm breed x 25 mm hoog
Breedte runner 8,5 mm

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen