Menu
  1. Home
  2. Raamdecoratie
  3. Verticale lamellen
  4. Aluminium lamelgordijn 52, 70 & 89 mm

Verano Aluminium lamelgordijn 52, 70 & 89 mm

Verano
Aluminium lamelgordijn
Aluminium lamelgordijn
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Lamelbreedte
89 mm
52 mm
70 mm
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 69,95
50% korting
Adviesprijs € 139,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Aluminium lamelgordijn 52, 70 & 89 mm

Aluminium Verano® lamellen zijn geschikt voor elke woonruimte. Zelfs voor badkamers en keukens! Deze lamellen zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Verano® aluminium verticale lamellen zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes, waarvan de 89 mm het meest geliefd is. Verano® aluminium lamellen op maat shop je bij Solano Wonen altijd met kortingen tot wel 50%!

Meer informatie

Eigenschappen aluminium lamellen

Aluminium lamellen kennen tal van voordelen! Allereerst zijn ze waterbestendig en daardoor eenvoudig schoon te maken. Bovendien zijn ze kleurvast en brandvertragend. Deze voordelen komen overeen met kunststof lamellen. Wel zijn aluminium lamellen verkrijgbaar in een breder kleurenspectrum dan kunststof lamellen. Bovendien kunnen kunststof lamellen vervormen onder invloed van hitte. Hoewel ze bij afkoeling wel terugkeren naar hun oorspronkelijke vorm, doet dit probleem zich nooit voor bij aluminium lamellen. Ook kunnen PVC lamellen statisch worden. Daardoor kunnen ze als het ware aan elkaar gaan plakken, iets wat aluminium lamellen nooit zullen doen.

Ideaal voor badkamers en keukens

Vanwege de waterbestendigheid zijn aluminium lamellen bij uitstek geschikt voor badkamers. Zeker in beperkt geventileerde badkamers! Ook in de keuken is het raadzaam om te kiezen voor vochtbestendige raamdecoratie. Vooral als het raam zicht dichtbij de spoelbak en/of het fornuis bevindt. Hier zijn vocht- en vetspetters namelijk een veelvoorkomend probleem.

Handmatige of elektrische bediening

Je kunt Verano® aluminium lamellen zowel handmatig als elektrisch bedienen. Elektrische bediening is vooral handig voor hoge ramen waar je lastig bij kunt. In plaats van geklauter op stoelen, kun je met één simpele druk op de knop de lamellen bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Daarvoor heb je een Somfy TaHoma Switch nodig.

52, 70 & 89 mm lamellen

Verano® biedt verticale lamellen in drie verschillende lamelbreedtes: 52, 70 en 89 mm. De meest gekozen lamelbreedte is 89 mm. Voor uiterst brede raampartijen, zoals een schuifpui, is 127 mm een mooie breedte. Een bredere lamel zorgt namelijk voor een rustigere uitstraling en biedt bovendien meer doorkijk wanneer ze gekanteld zijn. Voor kleinere ramen is een smallere lamelbreedte juist een mooiere keuze.

Pakketzijde lamellen

Bij het samenstellen van jouw maatwerk verticale lamellen, dien je een pakketzijde te kiezen. Dit bepaalt aan welke kant de lamellen zich in geopende stand opstapelen. Er zijn drie opties beschikbaar:

  • Pakketzijde links: het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar rechts.
  • Pakketzijde rechts: het pakket wordt aan de rechterkant opgestapeld en bij het sluiten bewegen de lamellen naar links.
  • Middensluiting: de helft van het pakket wordt aan de linkerkant opgestapeld en de andere helft aan de rechterkant. Bij het sluiten bewegen de lamellen naar het midden toe, naar elkaar toe.

Altijd tot 50% korting!

Wij kopen grootschalig in, leveren rechtstreeks en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij Verano® aluminium lamellen tot wel 50% goedkoper dan elders aanbieden. Het hele jaar door! Bestellen kan eenvoudig online. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Leeuwarden!

Technische specificaties

Breedte 40 - 600 cm
Hoogte 40 - 300 cm
Systeemkleur Wit
Bediening Handbediend of elektrisch
Breedte lamel 52, 70, of 89 mm
Hang de lamellen door elkaar om patroonvorming te verkomen.
Berekening voor pakketbreedte Aantal lamellen x 8,5 mm
Afmetingen rail 40 mm breed x 25 mm hoog
Breedte runner 8,5 mm

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen