Menu

KEJE Lamella

KEJE
Lamella Lamella Lamella Lamella Lamella
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type maatvoering
Jouw prijs
€ 235,00
€ 470,00
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 15 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna

Omschrijving

Heb je kunststof kozijnen en wil je graag shutters? Het kan met de KeJe Lamella raamdecoratie. Deze combinatie van een jaloezie en een shutter bevindt zich in een frame. Middels magneet en staalband monteer je dit shutters frame zonder boren en schroeven op het kozijn! De plaatsing direct op het kozijn zorgt ervoor dat de Lamella shutters meebewegen met het raam. Ideaal voor draaikiepramen!

Meer informatie

De Lamella frame shutters zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook onwijs handig! De lamellen kunnen in elke gewenste stand gekanteld worden. Zo heb je optimale controle over privacy en lichtinval. Middels een handgreep die om één de van de lamellen bevestigd zit kantel je in één beweging alle lamellen. Bestel je een Lamella shutter jaloezie hoger dan 120 cm? Dan wordt deze voorzien van een tussenstijl. Hierdoor kan je beide vakken afzonderlijk van elkaar bedienen. De tussenstijl krijgt standaard dezelfde kleur als het profiel. Met twee lamelbreedtes (30 mm of 40 mm) en 14 KeJe lamella kleuren om uit te kiezen, is dit product geschikt voor ieder interieur! Deze Lamella magneet raambekleding is gemaakt van aluminium en daardoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Badkamers en keukens bijvoorbeeld!

Technische specificaties

Breedte 25 - 120 cm
Hoogte 25 - 200 cm
Montage Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 3,9 cm breed x 4,2 cm diep
Geschikt voor Draai-kiepraam

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice