Menu

KEJE Day 'n Night

KEJE
KEJE Day 'n Night
KEJE Day 'n Night
KEJE Day 'n Night
KEJE Day 'n Night
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Stofkleur
4.
Kleuren
5.
Uitvoering
6. 7.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Type maatvoering
uitleg
Jouw prijs
€ 249,00
50% korting
Adviesprijs € 498,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Day 'n Night

De KeJe Day ’n Night is een eigen ontwikkeld raamdecoratieproduct, welke is voorzien van twee stoffen. De naam zegt het al; één voor ’s nachts, en één voor overdag. De Day ’n Night is voorzien van een aluminium frame, waarbij de montage gebeurd door middel van magneet- en staalband. Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt geplaatst, zorgt dit voor een nagenoeg vlak geheel.

Meer informatie

De Day ’n Night is voorzien van drie trekbalken, waarbij het product top down / bottom up te bedienen is. Zo kunt u uw Day ’n Night op elke gewenste stand positioneren. Alle trekbalken zitten geïntegreerd in het frame. Vanwege het gewicht van twee stoffen, is de maximale afmeting van dit product 1400 MM breed. Bij de Day ’n Night kunt u elke stof combineren uit onze collectie. Doordat het frame wordt gemonteerd door middel van magneet- en staalband, kunt u gemakkelijk het product verwijderen en terugplaatsen op uw kozijn. Het product is tevens ook voorzien van een uniek touw vergrendelsysteem, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.

Dankzij het strakke ontwerp is de Day ’n Night een sfeervolle aanvulling op uw woning. De Day 'n Night is leverbaar in 5 standaard RAL kleuren.

Technische specificaties

Breedte 20 - 140 cm
Hoogte 25 - 200 cm
Montage Door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Profielkleur Alle RAL kleuren 
Afmetingen frame 3,8 cm breed x 2,9 cm diep
Bediening Geïntegreerde treklijst voorzien van uniek vergrendelingssysteem.
Bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Geschikt voor Draai-kiepraam

Technische tekeningen

Standaard profiel

Triple profiel

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen