Menu

Rainbow Knikarmscherm Ibiza

Rainbow
Knikarmscherm Ibiza
Knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Knikarmscherm Ibiza
Knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
Rainbow knikarmscherm Ibiza
+4
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 858,00
50% korting
Adviesprijs € 1.716,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Ibiza

Het Rainbow Ibiza zonnescherm is een aluminium semi-cassette knikarmscherm op maat voor een topprijs! Vanwege de fantastische prijs/kwaliteit verhouding is Rainbow zonnescherm Ibiza zeer gewild! 

 

Meer informatie

Productinformatie knikarm zonnescherm Ibiza

Met een maximale breedte van 550 cm is het Rainbowsol Ibiza zonnescherm geschikt voor bijna alle gevels. Bovendien matcht knikarm zonnescherm Ibiza uitstekend bij de meest gangbare kozijnkleuren. Het Ibiza knikarmscherm is namelijk verkrijgbaar in vijf veelvoorkomende systeemkleuren: Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak, sparkling black structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak. Daarnaast kan je kiezen uit bijna 200 doekkleuren. Ga je voor effen of gestreept? Rainbow zonwering Ibiza kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden. Kies je voor elektrische bediening? Dan heb je de keuze tussen een handzender of schakelaar. Wanneer je voor een handzender in combinatie met een Somfy Tahoma Switch kiest, kan je het zonnescherm ook op afstand bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent!

Semi-cassette zonnescherm

Zoals eerder genoemd is het Rainbow Collection Ibiza zonnescherm een semi-cassette model. De bovenkant en voorkant van het zonnescherm is volledig afgesloten, waardoor regen en wind minder invloed heeft op de kwaliteit van het doek. Alleen de onderkant van de cassette is niet volledig gesloten, vandaar de naam semi-cassette. Een volledig dichte cassette uit de Rainbow collectie is onder meer de Ibiza Plus.

Extra voordelig

Het zonnescherm Rainbow Ibiza is al scherp geprijsd, maar bij ons nog voordeliger  Wij kopen namelijk grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daarnaast hanteren we lage marges, waardoor we dit zonnescherm extra goedkoop kunnen aanbieden.

Van Hollandse bodem

Rainbow Collection is een Nederlands topmerk op het gebied van buitenzonwering. Het merk staat vooral bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Bovendien vindt de volledige fabricage plaats op Hollandse bodem, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 230 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Handbediend of elektrisch
Montage Plafondmontage
Hellingshoek 7 tot 30 graden

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice