Menu

Rainbow Knikarmscherm Ibiza Plus

Rainbow
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Knikarmscherm Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
Rainbow Ibiza Plus
+8
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 899,00
50% korting
Adviesprijs € 1.798,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Ibiza Plus

Het Rainbow Ibiza Plus zonnescherm is een aluminium volledig gesloten knikarmscherm op maat met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Stijlvol rond vormgegeven en optioneel met LED-verlichting!

Meer informatie

Productinformatie Ibiza Plus zonnescherm

Met een maximale breedte van 550 cm is Rainbow knikarmscherm Ibiza Plus geschikt voor bijna alle gevels. Bovendien matcht de Rainbow Collection Ibiza Plus uitstekend bij de meest gangbare kozijnkleuren. Het Ibiza Plus knikarmscherm is namelijk verkrijgbaar in vier veelvoorkomende systeemkleuren: Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak. Daarnaast kan je kiezen uit 20 doekkleuren. Ga je voor effen of gestreept? Rainbow zonwering Ibiza plus kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden. Kies je voor elektrische bediening? Dan heb je de keuze tussen een handzender of schakelaar. Wanneer je voor een handzender in combinatie met een Somfy Tahoma Switch kiest, kan je het zonnescherm ook op afstand bedienen. Zelfs wanneer je niet thuis bent! De Ibiza plus zonwering kan optioneel met dimbare LED-verlichting uitgevoerd worden. Dus ben je op zoek naar een knikarm zonnescherm met verlichting? Dan is de Ibiza plus een goede keuze!

Volledig gesloten cassette

Het knikarmscherm Ibiza plus is, zoals eerder vermeld, volledig gesloten. Dat betekent dat het doek in gesloten stand niet zichtbaar is. De cassette sluit aan alle kanten: Boven, onder en opzij. Daardoor is het doek volledig beschermd wanneer het scherm gesloten is.

Extra scherp geprijsd

Dit zonnescherm is al scherp geprijsd, maar bij ons nog voordeliger! Wij kopen namelijk grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Bovendien hanteren we lage marges. Zo kunnen we de zonnescherm Ibiza Plus prijs extra laag houden.

Nederlands topmerk

Rainbow Collection is een topmerk in Nederland dat bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien wordt het productieproces volledig in Nederland uitgevoerd, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 230 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 550 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Handbediend of elektrisch
Montage Plafondmontage
Hellingshoek 7 tot 30 graden

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice