Menu

A House Of Happiness Vitrage vouwgordijn

A House Of Happiness
Vouwgordijn vitrage
Vouwgordijn vitrage
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Vitrage vouwgordijn

Onze vouwgordijnen worden exact voor jou op maat gemaakt tot maar liefst 360 cm. breed. De maximale te bestellen hoogte is 300 cm. Je hebt keuze uit 10 verschillende collecties. Onze vouwgordijnen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de afwerking, de stoffen en het systeem. Bovendien bieden wij de vouwgordijnen voor lage internetprijzen aan.

Meer informatie

Vouwgordijn productinformatie

De keuze van de stof bepaalt de sfeer die het vouwgordijn uitstraalt. Wij bieden keuze uit een ruim palet aan kleuren, hoogwaardige materialen en diverse transparanties. De stoffen bestaan uit 100% polyester.

Alle stoffen kunnen op 30 graden worden gewassen (niet in de droogtrommel). De stoffen hebben een kleurechtheid van 5. (de kleurechtheid van de stof wordt aangeduid op een schaal van 1 tot 8 (ISO105B02). Hierbij staat 1 voor een slechte en 8 voor een optimale kleurechtheid).

Afwerking onderkant

Op de bestelpagina kan een keuze worden gemaakt uit de volgende afwerking:

Half segment. Het onderste segment is een half segment. In opgetrokken toestand betekent dit, dat er geen voor/zichtzijde van de stof aan de achterkant (van buitenaf) zichtbaar wordt. Belangrijk als je ongelijke verkleuring wilt voorkomen.

Heel segment. Het onderste segment is een volledig segment. In opgetrokken toestand betekent dit, dat de helft van het onderste segment wordt blootgesteld aan het buitenlicht.

Zijgeleiding

Een vouwgordijn met zijgeleiding is geschikt voor draai-/kiepramen en openslaande
deuren en kan zowel in de dag als op de dag geplaatst worden. Het vouwgordijn
wordt uitgevoerd met 2 spandraden die gemonteerd zijn in de systeembak van het vouwgordijn. Er zijn extra ringetjes aan het vouwgordijn bevestigd voor de spandra-
den. Na het monteren kunnen de spandraden op maat geknipt worden.

Zijgeleiding is alleen geschikt voor het model met baleinen en een heel ondersegment.

Baleinen vouwgordijnen

Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke stof. De staafjes zorgen er voor dat het vouwgordijn strak oogt. Baleinen aan de voorkant geeft het geheel een strakkere uitstraling. Baleinen aan de achterkant oogt weer rustiger omdat de baleinen minder opvallen. Op de bestelpagina kun je aangeven aan welke kant je de baleinen wenst.

Technische specificaties

Breedte 35 - 360 cm
Hoogte 60 - 300 cm
Montage Standaard universele steunen die je zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) kunt bevestigen.
Systeemkleur Wit of zwart
Afmetingen systeem Bij handbediening en de standaard motor is het systeem 3,5 x 4 cm (breedte x hoogte).
Bij de grote motor is het systeem 6 x 7 cm (breedte x hoogte).
Type stof 100% PES
Bediening Handbediening of elektrisch
Baleindikte 6 mm
Baleinafstanden Baleinafstanden gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Krimptolerantie Circa 1%
Kleurechtheid 5 (Volgens ISO 105-B 02)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen