Menu

Rainbow Uitvalscherm Carré

Rainbow
Uitvalscherm Carré
Uitvalscherm Carré
Uitvalscherm Carré
Uitvalscherm Carré
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Uitvoering
3.
Kleuren
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 349,95
50% korting
Adviesprijs € 699,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Uitvalscherm Carré

Op zoek naar een voordelig uitvalscherm van hoge kwaliteit? Dan is Rainbow uitvalscherm Carré een uitstekende keuze! De Carré is niet alleen het meest betaalbare model in onze collectie, maar wordt ook geleverd met een volledig gesloten cassette. Dat betekent dat het doek in opgerolde toestand optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Een fantastische deal! Dankzij de vierkante omkasting heeft de Carré een moderne uitstraling.

Meer informatie

Gesloten cassette uitvalscherm

Uitvalscherm Carré is voorzien van een volledig gesloten cassette. Dit betekent dat het doek aan alle kanten is afgeschermd. Ook de achter- en onderkant. Daardoor is het doek in opgerolde toestand optimaal beschermd. Een volledig gesloten cassette uitvalscherm biedt ook bescherming tegen opspattend vuil. Dit in tegenstelling tot een semi-cassettescherm, dat alleen aan de bovenzijde is afgesloten en daardoor alleen beschermd is tegen neerdalend vuil en regen.

Windvaste armen

Het Uitvalscherm Carré is standaard voorzien van windvaste armen. Hierdoor blijft het doek bij wind op mooie spanning en zal het doek minimaal opwaaien.

Topkwaliteit zonweringsdoek

Rainbow voorziet haar uitvalschermen exclusief van doeken van A-kwaliteitsmerken zoals Docril, Sattler en Dickson. Deze doeken worden vervaardigd uit gekleurde acrylvezels, waarbij tijdens het productieproces kleurhars wordt toegevoegd. Dit proces zorgt voor een uitstekende en langdurige kleurvastheid van het doek.

Het doek biedt ongeacht de kleur minstens 90% bescherming tegen UV-straling (99% tegen UVB-straling), 70% tegen zonnewarmte en 72% tegen zichtbare straling. Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen van het doek is het onderhoud eenvoudig: een reiniging met lauw water en een borstel is voldoende om een lange levensduur van het doek te garanderen.

Technische specificaties

Doorsnede omkasting

Muursteunen

Kapsteunen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice