Menu

Solano Uitvalscherm ACTIE

Solano
Huismerk Uitvalscherm Huismerk Uitvalscherm Huismerk Uitvalscherm Huismerk Uitvalscherm Huismerk Uitvalscherm Huismerk Uitvalscherm
Tijdelijke actie
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Montage
Afmeting omkasting
95 mm
Max. 400 x 115 cm
110 mm
Max. 600 x 150 cm
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 369,90
€ 739,80
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 15 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 50% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Het Solano uitvalscherm is een prima kwaliteitsscherm met een stoere afgeschuinde vormgeving. De cassette zorgt ervoor dat het doek in gesloten toestand beschermd wordt tegen weer en wind.

Meer informatie

Eigenschappen uitvalscherm Solano

Ons eigen Solano uitvalscherm is een prima standaard scherm. Door grootschalige inkoop, kunnen wij dit scherm voor een topprijs aanbieden.

Het scherm is stevig en standaard voorzien van windvaste armen. Het doek wordt opgerold in een gesloten cassette die een uitstekende bescherming biedt tegen alle weersinvloeden. Het uitvalscherm kan tot een maximale breedte van 600 cm besteld worden.

Windvaste armen

Het huismerk Uitvalscherm is standaard voorzien van windvaste armen. Hierdoor blijft het doek bij wind op mooie spanning en zal het doek minimaal opwaaien. Het uitvalscherm kan naar keuze ook uitgerust worden met stormvaste armen. Op locaties met een hoge windbelasting zoals aan de kust, is dit aan te raden.

Let op: bij een breedte vanaf 500 cm wordt het uitvalscherm uitgevoerd met 3 uitvalarmen.

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 100 cm breed x 100 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 150 cm uitval
Systeemkleur Wit, crèmewit of technisch zilver
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch

Muursteunenschema

Breedte 100 cm 120 cm 140 cm 160 cm 180 cm 200 cm 220 cm 240 cm 260 cm 280 cm 300 cm 320 cm 340 cm 360 cm 380 cm 400 cm
Aantal muursteunen 2 2 2 2 2 3 3 3 3 3 3 3 4 4 4 4

 

Doorsnede scherm

Omkasting 95 mm

Omkasting 110 mm

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen