Menu

KEJE Voorzetplisséhor

KEJE
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
Voorzetplisséhor
+2
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3. 4.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 139,95
50% korting
Adviesprijs € 279,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Voorzetplisséhor

Een voorzetplisséhor is een voorzethor maar dan met gevouwen gaas. Dit heeft als voordeel dat je heel eenvoudig het plisségaas gedeelte openschuift om bijvoorbeeld je dekbed buiten te hangen!

Meer informatie

Productinformatie voorzet plisséhor

De voorzet plisséhor is een duurzaam kwaliteitsproduct en weerbestendig. De hor is speciaal ontwikkeld voor een houten kozijn waarbij het raam naar buiten toe geopend wordt. De hor is ook geschikt voor een dakraam. De hor wordt middels schroeven op het kozijn geplaatst. 

De hor is voorzien van het bekende, gevouwen gaas, vergelijkbaar met de plisséhordeur. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst waardoor er geen uitstekende delen zijn. 

Een voorzetplissehor kun je ook bestellen in combinatie met plissestof waardoor je de hor ook als (verduisterend) gordijn kunt gebruiken. Kijk hiervoor bij de voorzethor Supplente. 

Voorzetplisséhor: Top down en Bottom Up

Het geplisseerde gaas is voorzien van een top-down en bottom-up systeem. Dit betekent dat het gaas op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.


Overige informatie 

Wanneer het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Wanneer er een combi-uitzetter gemonteerd zit, kan het zijn dat deze, bij een geopend raam, buiten het kozijn steekt. Controleer dit voordat je bestelt.

Technische specificaties

Breedte 40 - 200 cm
Hoogte 40 - 240 cm
Montage Op het kozijn

Systeemkleur

Alle RAL kleuren
Bevestiging Montage op het kozijn door middel van schroeven
Afmeting aluminium profiel

2,5 cm breed x 2,9 cm diep 

Materiaal

Profiel: aluminium
Gaas: geplisseerd gaas

Overig

Vanaf een hoogte van 200 centimeter kan het gaas enigszins door gaan hangen.

In verstek gezaagde hoeken.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice