Menu

Aurora Raamrolhor de Luxe

Aurora
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor in de dag
Raamrolhor op de dag
Raamrolhor de Luxe | THUIS BIJ DE KLANT
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor in de dag
Raamrolhor op de dag
Raamrolhor de Luxe | THUIS BIJ DE KLANT
Raamrolhor
Raamrolhor
Raamrolhor
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 99,95
50% korting
Adviesprijs € 199,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Raamrolhor de Luxe

De raamrolhor de luxe is de ideale oplossing voor draai-kiepramen, schuiframen, draairamen en dakramen. De raamrolhor is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of tape. De raamrolhor kan aan de binnen- of buitenzijde en op of in het kozijn gemonteerd worden. De raamrolhor kan altijd op of in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Meer informatie

Productinformatie raamrolhor de Luxe

De raamrolhor de Luxe is de perfecte oplossing voor vrijwel ieder raam. De hor is eenvoudig te bevestigen middels schroeven of multipower tape, en kan aan de binnen- of buitenzijde op of in het kozijn gemonteerd worden. De borstelafdichting in de geleider en onderlat zorgt ervoor dat de hor geruisloos op en neer beweegt. Daarnaast is de raamrolhor de Luxe voorzien van een rem. Hierdoor sluit de raamrolhor gedoseerd en is bediening ook voor kinderen veilig.

Standaard gaas of pollengaas

Naast het standaard gaas is het tevens mogelijk om deze hor met anti-pollen gaas uit te voeren. Ideaal bij hooikoorts of een pollenallergie. Het raam kan open zodat frisse lucht naar binnen waait, maar de vervelende pollen blijven buiten. 

Type raam rolhor

De raamrolhor is geschikt voor draai-/kantelramen, dakramen, schuiframen en naar buiten openslaande ramen.  De rolhor kan bevestigd worden op kunststof, aluminium en houten kozijnen. De rolhor kan zowel in als op het kozijn worden gemonteerd.

De rolhor wordt geleverd met een montagezakje met schroefjes en plugjes, een handig trekkoord, afwerkdopjes en 2 verstelbare handvatten en geleiders.

Technische specificaties

Technische tekeningen

Breedte 40 - 180 cm
Hoogte 40 - 240 cm
Montage In het kozijn of tussen twee muren of op het kozijn of op de muur. 
Montage kan zowel binnen- als buitenshuis
Systeemkleur Wit, cremewit en antraciet
Bevestiging Schroeven of montagetape
Afmeting cassette 60 mm (6 cm)
Afmeting geleiders 30 mm (3 cm) per stuk
Materiaal

Cassette en geleiders: aluminium 
Gaas: zwart standaard gaas of pollengaas
Inclusief borstelafdichting

Geschikt voor Draaikiepramen 
Schuiframen
Draairamen 
Dakramen

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice