Menu

A House Of Happiness Overgordijn Lucky

A House Of Happiness
Overgordijn Lucky
Overgordijn Lucky
Overgordijn Lucky
Overgordijn Lucky
Overgordijn Lucky
Overgordijn Lucky
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Stofkleur
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Overgordijn Lucky

Meerdere kleuren
Gerecyclede garens
Ook geschikt als voeringstof

Meer informatie

Dit gordijn is niet alleen een 'geluksbrenger', ook is het een stof met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en bovendien een milieuvriendelijke keuze. De Lucky, gemaakt van gerecyclede garens, is als uni overgordijn geschikt, maar ook als voering. De Lucky is een soepele stof en valt daardoor altijd mooi. Het gordijn is verkrijgbaar in vijf toegankelijke basiskleuren: een kleur voor ieder interieur. Deze stof is GRS en Oeko-Tex gecertificeerd.

Productspecificaties overgordijn Lucky

Opmaak Banen
Breedte 143 cm
Samenstelling 100%PES, recycled
Vouwgordijn Prijsklasse A
Krimptolerantie Breedte: 0%
Hoogte: 0%
Lichtechtheid 5 (Volgens ISO 105-B 02)
Wasadvies
Eigenschappen Recycled

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen