1. Home
 2. Markiezen
 3. Standaard markies

Solano Standaard markies

Solano
Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Markies hout Standaard markies Standaard markies Standaard Markies Standaard Markies Standaard Markies
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Montage
Breedte in centimeters
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 499,95
€ 999,90
50% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 25 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 5 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Onze op maat gemaakte markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt. Bij de productie letten we in het bijzonder op detail en afwerking. Onze markiezen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Meer informatie

Productinformatie standaard markies

De standaard markies is de meest gangbare markies en past in vrijwel iedere woonsituatie. Een standaard markies heeft gesloten zijkanten en het zonwerende doek beschermt een groot deel van het raam. 

Wij gebruiken doeken uit  de collectie van A-merken zoals Sattler®, Dickson® en Tibelly®.

Korf van de markies

De korf (of frame) van de markies wordt afgedekt door het markiesdoek en daardoor relatief goed beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf. De korf kan uitgevoerd worden in hout (grenen of hardhout) of aluminum. 

Omkasting van de markies

Optioneel is een omkasting mee te bestellen. De omkasting van een markies bestaat uit een bovenplank en 2 zijborden en kan geleverd worden in hout, kunststof en aluminium. Een houten omkasting kan in een schuin of getand model worden uitgevoerd. Een kunststof en aluminium omkasting kan alleen in een getand model worden uitgevoerd.

Let op: een aluminium omkasting kan alleen in combinatie met een aluminium frame (korf).

Afwerking van de markies

Wij gebruiken de originele markiesscharnieren van gegalvaniserend metaal. Standaard leveren wij de markiezen met vingerscharnieren (op aanvraag met klepscharnieren). De afwerking met biesband en siernagels zijn in de kleur van het zonweringsdoek. Daarnaast worden de markiezen  afgewerkt met een volant naar keuze in recht of golvend model. 

De markiezen worden bekleed met doek uit de Sattler®, Dickson® en Tibelly® collectie.

Bediening van de markies

Een markies is uit te rusten met koordbediening, maar ook met elektrische bediening. De markies is als extra optie te voorzien van een tijdklok of een zon- of windautomaat. 

Belettering

Het is ook mogelijk om je markies van belettering te voorzien. Neem hiervoor contact met ons op.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 60 cm breed x 70 cm uitval
Maximale afmetingen 650 cm breed x 180 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit (RAL 9010), crèmewit (RAL 9001), crème (RAL 1015), antracietgrijs (RAL 7016), technisch zilver en dennengroen (RAL 6009)

Overige kleuren op aanvraag
Afmeting korflatten Houten korf tot 2 meter breed: 46 x 18 mm
Houten korf tot 4 meter breed: 57 x 18mm

Aluminium korf tot 5 meter breed: 55 x 15 mm
Aluminium korf tot 6,5 meter breed: 100 x 15 mm
Aantal korflatten Tot en met een uitval van 70 cm: 4 latten
Tot en met een uitval van 160 cm: 5 latten
Tot en met een uitval van 180 cm: 6 latten
Type stof Acryldoeken uit de collectie van Dickson, Swela en Tibelly
Type scharnieren Vingerscharnieren
Bediening

Handbediend en elektrisch

 

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen