Menu

Solano Markies herbekleden

Solano
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Afwerking
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
uitleg
Jouw prijs
€ 445,30
50% korting
Adviesprijs € 890,60
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Markies herbekleden

Is het frame van je markies nog in orde? Maar heeft het doek zijn beste tijd gehad? Of ben je simpelweg uitgekeken op de kleur van het markiesdoek? Laat dan je markies opnieuw bekleden! Breng je markies bij ons langs of laat deze door ons ophalen. Na het herbekleden kan je de markies weer ophalen of door onze monteurs laten terugplaatsen. Wij bekleden markiezen uitsluitend met doeken van A-merken zoals Swela, Dickson en Tibelly.

Meer informatie

Zo werkt markiezen opnieuw bekleden

Wil je graag je oude markies laten bekleden door ons? Dan heb je een aantal opties: Thuisbezorgen, afhalen of montage. Hieronder lichten we alle opties verder toe.

1. Thuisbezorgen

Als je kiest voor thuisbezorgen halen wij de markies bij je op en brengen deze na het herbekleden weer terug. 

2. Afhalen in Leeuwarden

Je brengt de markies zelf bij onze werkplaats in Leeuwarden (Simon Vestdijkwei 3, 8914AX, Leeuwarden). Zodra het markies bekleden klaar is, kun je deze weer ophalen.

3. Montage

Wanneer je kiest voor montage, komen de monteurs langs om de markies te demonteren en nemen deze direct mee. Zodra het markies doek vervangen is, komen de monteurs nogmaals langs om deze terug te plaatsen.

Markiezen bekleden in eigen werkplaats

Het herbekleden van markiezen gebeurt in eigen werkplaats. Bovendien voorzien we je markies kosteloos van nieuw koord en katrollen. Optioneel kunnen we de korf ook opnieuw in elke gewenste RAL kleur spuiten.

A-kwaliteit doeken

Markiezen herbekleden doen wij uitsluitend met A-kwaliteit doeken uit de collecties van vooraanstaande merken zoals Swela, Dickson, en Tibelly. Indien gewenst, kunnen we op aanvraag ook andere doeksoorten leveren.

Markies opnieuw bekleden prijs

Middels onze configurator bereken je eenvoudig de prijs voor het opknappen van jouw oude markies. Allereerst meet je de breedte en de uitval in centimeters op. Vervolgens kies je een kleur doek, type korf, model volant en biesband. Na het doorlopen van alle stappen krijg je automatisch de prijs te zien.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen