Menu

Solano Markies herbekleden

Solano
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Markies herbekleden
Bereken je prijs en bestel
Afmetingen
Kleuren
Uitvoering
Afwerking
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
uitleg
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Omschrijving

Is het frame van je markies nog prima, maar het doek niet? Of wil je een andere kleur doek op je bestaande markies? Laat dan je markies opnieuw door ons bekleden.

Hoe werkt het?

Kies je voor thuisbezorgen?
Wij halen de markies bij je op en brengen deze weer terug.

Kies je voor afhalen in Leeuwarden?
Je brengt de markies zelf bij onze werkplaats in Leeuwarden (Simon Vestdijkwei 3, 8914AX, Leeuwarden). Zodra de markies klaar is kun je deze weer ophalen.

Kies je voor montage?
Onze monteurs komen langs om de markies te demonteren en nemen deze direct mee. Als de markies klaar is komen de monteurs weer langs om deze te monteren.

Eigen werkplaats

Onze markiezen worden in eigen werkplaats opnieuw voor je bekleed. We voorzien je markies zonder meerprijs van nieuw koord en katrollen. Optioneel kunnen we de korf ook opnieuw in elke gewenste RAL kleur spuiten.

Voor het herbekleden gebruiken wij doeken uit  de collectie van A-merken zoals Swela, Dickson en Tibelly. Andere doeksoorten kunnen wij op aanvraag leveren.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen