Menu
  1. Home
  2. Zonneschermen
  3. Knikarmschermen
  4. Knikarmscherm ACTIE semi-cassette

Solano Knikarmscherm ACTIE semi-cassette

Solano
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Knikarmscherm Porto V225
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Type maatvoering
uitleg
Maatwerk
Max. 600 x 300 cm
Standaard maten
Max. 600 x 300 cm
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Afmetingen (breedte x uitval)
Jouw prijs
€ 933,00
20% korting
Adviesprijs € 1.166,25
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm ACTIE semi-cassette

Zonnescherm semi-cassette is een absolute A-kwaliteit semi-cassette zonnescherm. Vanwege onze lage prijzen mogen wij het merk hier helaas niet noemen.  De stof is goed beschermd in de cassette en in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het semi-cassette zonnescherm heeft een bescheiden maar toch chique uitstraling.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Meer informatie

Productinformatie semi cassette scherm

Zonnescherm semi-cassette kan tot 6 meter breed worden besteld. Het zonnescherm is voorzien van stevige profielen van hoogwaardig aluminium. Het scherm is van een absolute A-kwaliteit (vanwege onze lage webshopprijzen, mogen wij het merk hier helaas niet noemen). 

De semi-cassette is een sterk zonnescherm voor een mooie prijs! Wij bieden dit maatwerk scherm aan in meer dan 100 doekkleuren uit de trendy "Trend color" collectie of de traditionele "Urban color" collectie.

Vraag kleurstalen aan zodat je zeker weet dat je de juiste kleur bestelt.

Je kunt ook onze ruime showroom bezoeken of gebruik maken van onze eigen meet- en montageservice aan huis. 

Bediening semi cassette scherm

Zonnescherm semi-cassette is uit te rusten met handbediening middels een draaistang, maar ook met elektrische bediening. Het zonnescherm is als extra optie te voorzien van een tijdklok of een zon- of windautomaat. Deze aanvullende opties zorgen ervoor dat het semi-cassette zonnescherm volledig automatisch open of dicht gaat op elk gewenst moment. 

Zonweringsdoek

Bij de aanschaf van een zonnescherm is naast de keuze van het type cassette, de keus in de kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. Onze collectie doeken zijn uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson. Dit zijn de marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Je kunt op onze website ook een of meerdere kleurstalen bestellen.

Zonweringsdoek wordt geweven uit gekleurde acrylvezels. Tijdens de productie van de vezels wordt kleurhars toegevoegd, waardoor het doek een zeer langdurige kleurechtheid heeft. Het zonweringsdoek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% zichtbare straling tegen. Door de water- en vuilafstotende laag op het doek, is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat een lange levensduur van het doek.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 223,5 cm breed x 200 cm uitval
Maximale afmetingen 600 cm breed x 300 cm uitval
Systeemkleur Crèmewit of Antraciet structuurlak
 Middensteun Bij breedte > 400 [cm] inclusief middensteun
Type stof 100% PE (Polyester)
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek Traploos in te stellen van 5 tot 30 graden

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen je graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen