Menu

Rainbow Knikarmscherm Balero XL

Rainbow
Knikarmscherm Balero XL
Rainbow knikarmscherm Balero XL
Rainbow knikarmscherm Balero XL
Knikarmscherm Balero XL
Rainbow knikarmscherm Balero XL
Rainbow knikarmscherm Balero XL
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4.
Bediening
5. 6.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Uitval in centimeters
Jouw prijs
€ 2.176,00
50% korting
Adviesprijs € 4.352,00
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
5 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Knikarmscherm Balero XL

De Rainbow Balero XL is een ultra slank gesloten knikarmscherm voor zeer grote terrassen. Tot wel 7 meter breed! 100% op maat gemaakt met de keuze tussen een halfronde of volledige afgeronde voorlijst.

Meer informatie

Productinformatie Balero XL knikarmscherm

Ben je op zoek naar een groot zonnescherm? Dan is de Balero XL een uitstekende keuze! Dit super stevige knikarmscherm gaat tot wel 7 meter breed. Ideaal wanneer je een groot terras hebt. Ondanks de mogelijkheid om dit zonnescherm 7 meter breed uit te voeren, heeft de Balero XL een slank uiterlijk vanwege het superplatte ontwerp. Je kunt kiezen tussen een halfronde of volledig afgeronde voorlijst om het zonnescherm aan jouw smaak aan te passen. Met de speciale steltechniek kun je het scherm tussen de kapsteunen kantelen en zo de gewenste uitval instellen.

Het scherm past goed bij de meest voorkomende kozijnkleuren, omdat het beschikbaar is in vier veelgebruikte systeemkleuren: Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak. Bovendien kun je kiezen uit 20 verschillende doekkleuren in effen of gestreepte dessins. De Rainbow Balero XL kan zowel handmatig als elektrisch uitgevoerd worden. Bij elektrische bediening kan je kiezen tussen een handzender of schakelaar. Met een Somfy Tahoma Switch en een handzender kun je het zonnescherm zelfs op afstand bedienen, vanaf elke locatie!

Dichte cassette

De Balero XL heeft een volledig gesloten cassette, waardoor het doek in gesloten stand niet zichtbaar is en optimaal beschermd wordt tegen weersinvloeden, water en bladeren.

Nog voordeliger!

Bij ons zijn de Balero XL zonneschermen extra voordelig! Door onze grootschalige inkoop en directe levering vanuit de fabriek, kunnen we de prijzen extra laag houden. Bovendien hanteren we lage marges. Hierdoor profiteer je van een extra lage prijs voor de Balero XL.

Nederlands kwaliteitsmerk

Rainbow Collection is een Nederlands topmerk, bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en vlotte communicatie. De fabricage vindt volledig plaats in Nederland, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 300 cm breed x 250 cm uitval
Maximale afmetingen 700 cm breed x 350 cm uitval
Systeemkleur Zuiverwit, crèmewit, antraciet structuurlak en grijs aluminiumkleurig structuurlak
Type doek 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl
Bediening Handbediend of elektrisch
Hellingshoek 7 tot 30 graden

Technische tekening

Producteigenschappen zonweringdoek

Zonweringdoeken worden met de grootste zorg geproduceerd. Desondanks bestaan er, bij de huidige stand van de techniek en door de geldende milieueisen, beperkingen. In het doek kunnen verschijnselen optreden, waartegen die desondanks de beste productie-, verwerkings- en confectietechniek niet te vermijden zijn.

Wij willen u graag wijzen op de volgende eigenschappen:

Knikvouwen
ontstaan bij de confectie en bij het vouwen van de doeken. Daarbij kunnen er, vooral bij lichte kleuren, in de knik pigmentverschuivingen ontstaan. Deze zijn tegen het licht donker gekleurd en zien er derhalve uit als vervuilde strepen. Knikvouwen verminderen de kwaliteit van het doek niet.
Krijtstrepen
zijn lichte strepen die ontstaan bij het verwerken van gefinished doek en zelfs met de grootste zorgvuldigheid niet altijd geheel kunnen worden vermeden. Het is daarom ook geen reden voor reclamatie.
Regenbestendigheid
Acryl-zonweringdoeken zijn waterafstotend geïmpregneerd en, bij een minimale doekhelling van 14°, tegen een kleine regenbui bestand. Bij hevige en langdurige regenbuien moeten de schermen worden ingerold om eventuele schade aan het doek en/of scherm te voorkomen. Nat opgerolde doeken zo snel mogelijk weer uitrollen om ze te laten drogen.
Golven
In de buurt van zomen en naden van de banen ontstaan door dubbele lagen doek verschillende wikkeldiktes op de doekrol. De daardoor ontstane stofspanningen kunnen golven tot gevolg hebben (bijv. wafel- of visgraatpatroon).

In principe komen deze effecten in meer of mindere mate bij bijna alle zonweringdoeken voor. Zij verminderen echter in geen geval de kwaliteit van het product.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice