1. Home
 2. Inbetweens
 3. Inbetween Maran

Inbetween Maran

A House Of Happiness
Inbetween Maran Poederwit 11 Inbetween Maran Poederwit 11 Inbetween Maran Poederwit 11 AHOH Inbetween Maran Gebroken Wit 12 AHOH Inbetween Maran Gebroken Wit 12 AHOH Inbetween Maran Gebroken Wit 12 Inbetween Maran Steengrijs 12 Inbetween Maran Steengrijs 12 Inbetween Maran Steengrijs 12 Inbetween Maran Zilvergrijs 51 Inbetween Maran Zilvergrijs 51 Inbetween Maran Zilvergrijs 51 Inbetween Maran Lichtgrijs 43 Inbetween Maran Lichtgrijs 43 Inbetween Maran Lichtgrijs 43 Inbetween Maran Pastel Violet 82 Inbetween Maran Pastel Violet 82 Inbetween Maran Pastel Violet 82 Inbetween Maran Inbetween Maran Inbetween Maran Inbetween Maran
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
 • Levertijd circa 12 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 3 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Open geweven inbetween met een natuurlijk ogende linnenlook. Deze stof is kamerhoog zodat in het gordijn geen naden zichtbaar zullen zijn. De onderzijde van de stof is voorzien van een verzwaringskoord, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Meer informatie

Open geweven inbetween met een natuurlijk ogende linnenlook. Deze stof is kamerhoog zodat in het gordijn geen naden zichtbaar zullen zijn. De onderzijde van de stof is voorzien van een verzwaringskoord, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Productspecificaties inbetween Maran

Opmaak Kamerhoog
Hoogte 320 cm
Samenstelling 100%PES, recycled
Vouwgordijn Prijsklasse B
Krimptolerantie Breedte: 0%
Hoogte: 0%
Lichtechtheid 6 (Volgens ISO 105-B 02)
Wasadvies
Eigenschappen Recycled

Meet- en montageservice

Inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak. Het tarief voor het inmeten bedraagt € 69,95. Bij een bestelling van vier of meer maatwerk producten, is de inmeetservice gratis. De inmeetkosten worden dan als korting verrekend bij het plaatsen van een bestelling.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Meetafspraak Gratis kleurstalen