Menu

Solano PVC jaloezie 35/50mm

Solano
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie
Houtlook jaloezie
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie 35/50mm
Houtlook jaloezie
Houtlook jaloezie
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
Lamelbreedte
50 mm
35 mm
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
  • Levertijd: 2-3 weken
  • 2 jaar garantie
Jouw prijs
€ 29,95
50% korting
Adviesprijs € 59,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie PVC jaloezie 35/50mm

Solano PVC jaloezieën op maat zijn nauwelijks van echt te onderscheiden! Houtlook jaloezieën zijn niet alleen goedkoper dan hout, maar bovendien vochtbestendig! Dit type jaloezie wordt daarom ook wel keuken of badkamer jaloezie genoemd. Natuurlijk zijn kunststof jaloezieen ook geschikt voor andere ruimtes zoals woon- en slaapkamers. Deze vochtbestendige jaloezieen zijn namelijk ook duurzaam, brandvertragend, slijtvast en gemakkelijk in onderhoud.

Meer informatie

Materiaal, kleuren en afwerking

Solano houtlook jaloezieen op maat zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit PVC. Door de afwerklaag (kleur) die ook op houten jaloezieen zit, zie je nauwelijks verschil met echte houten jaloezieen. De jaloezieen zijn leverbaar in alle gangbare kleuren. Zo bieden we bijna zwarte PVC jaloezieen (wengue is heel donkerbruin), maar zijn ook PVC jaloezieën wit en antraciet een optie.Voor een natuurlijke uitstraling leveren wij een aantal kleuren ook met een houtnerf.

PVC jaloezieën 50mm en 35mm

De PVC houtlook jaloezieen zijn leverbaar in een lamelbreedte van 35 of 50 mm. In principe is de lamelbreedte een kwestie van persoonlijke smaak. Wel bieden lamellen van 50 mm breed een weidser uitzicht. Bovendien oogt een brede lamel bij grote ramen minder druk. 50 mm is dan ook de meest gangbare lamelbreedte. 

PVC jaloezieen badkamer

PVC jaloezieën houtlook zijn bij uitstek geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer. PVC is namelijk goed bestand tegen vocht. Dit in tegenstelling tot hout, wat bij te veel blootstelling aan vocht krom kan trekken. Natuurlijk kunnen PVC jaloezieën ook prima geplaatst worden in andere ruimtes. De woonkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Een kunststof jaloezie kent namelijk nog meer voordelen! Zo zijn ze gemakkelijk in onderhoud, brandvertragend en duurzaam. Bovendien zijn ze goedkoper dan houten jaloezieën! 

Afwerking bovenbak

Standaard wordt een mooi afgewerkte voorlijst/afdeklat in de kleur van de PVC jaloezie meegeleverd. Bij montage in het kozijn of tussen 2 muren (In de Dag) wordt alleen een voorlijst meegeleverd. Wil je de houten jaloezie op het kozijn plaatsen (Op de Dag) dan worden ook de zijkanten afgewerkt. 

Bediening houtlook jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of een bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een houten koordknop. De bediening kan alleen uitgevoerd worden in tuimelen links en optrekken rechts.

Bevestiging houtlook jaloezieën

Deze houtlook jaloezie op maat wordt standaard geleverd met montagebeugels. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam worden bevestigd. Bij het bestellen hoef je daarom niet aan te geven of je de jaloezieen in of op het kozijn of tegen het plafond gaat plaatsen.

Bevestiging op deur of draaikiepraam

Wanneer je de jaloezieën op een deur of een kantel/kiepraam gaat monteren gebruik dan het meegeleverde klipje voor het vastzetten van de onderlat. Dit voorkomt dat de  lamellen te veel heen en weer bewegen.

Ladderkoord of ladderband

Onze houtlook jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord. De ladderkoorden worden in bijpassende kleur geleverd. Wilt je je interieur een stoere look geven, dan is ladderband een goede keuze.

Goedkope PVC jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar kunststof jaloezieen op maat voor een goede prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij kopen grootschalig in en leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Zonder tussenkomst van winkel en groothandel. Zo kunnen wij onze PVC jaloezieen goedkoop aanbieden. 50% onder de verkoopadviesprijs!

Technische specificaties

Minimale afmetingen 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximale afmetingen 260 cm breed x 300 cm hoog
Afmetingen bovenbak 35 mm jaloezie: 4,2 cm x 4,2 cm (BXH)
50 mm jaloezie: 5,9 cm x 4,2 cm (BXH)
Kleur bovenbak Zelfde kleur als lamel
Kleur onderlat Zelfde kleur als lamel
Bediening Handbediend of elektrisch
Child Safety Break-away connector
Minimale koordlengte 25 cm
Minimale installatiehoogte 192,5 cm
Afdeklat Standaard wordt een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'Op de dag' kiest, kunt u ook kiezen voor een sierkoof. Hierbij zijn de zijkanten ook afgewerkt.
Kooflengte 1,2 cm breder dan jaloezie (binnenmaat)

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 60 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 90 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 130 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 150 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 180 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 210 cm breed 7 ladderkoorden of ladderbanden 
t/m 250 cm breed 8 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 260 cm breed 9 ladderkoorden of ladderbanden

Pakkethoogte

Hoogte jaloezie Pakkethoogte
t/m 50 cm hoog 10,5cm
t/m 75 cm hoog 13 cm
t/m 100 cm hoog 14,5 cm
t/m 125 cm hoog 17 cm
t/m 150 cm hoog 19 cm
t/m 175 cm hoog 21 cm
t/m 200 cm hoog 23 cm
t/m 225 cm hoog 25 cm
t/m 250 cm hoog 27 cm
t/m 275 cm hoog 29 cm
t/m 300 cm hoog 31 cm

Extra informatie

  • Jaloezieën worden geproduceerd met een maximale afwijking van +/- 0,3 cm (breedte) en +/- 0,5 cm (hoogte).
  • Geen garantie op uitlijning lamellen van verschillende jaloezieën.
  • Vanwege de samenstelling van het materiaal kan er een lichte kromming optreden.
  • Product wordt niet aanbevolen in temperatuurzones van meer dan 55 graden celsius omdat dit in de loop van de tijd tot problemen kan leiden.

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen