Menu
  1. Home
  2. Horren
  3. Hordeuren
  4. Scharnierende hordeur

KEJE Scharnierende hordeur

KEJE
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Scharnierende hordeur
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Breedte in centimeters
uitleg
Hoogte in centimeters
Jouw prijs
€ 259,95
50% korting
Adviesprijs € 519,90
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
3 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Scharnierende hordeur

De KEJE scharnierende hordeur is een uiterste slanke, maar stevige hordeur, welke door middel van een geïntegreerde handgreep open en dicht kan worden gedaan.

Meer informatie

Productinformatie scharnierende hordeur

De KEJE scharnierende hordeur is een uiterste slanke, maar stevige hordeur, welke door middel van een geïntegreerde handgreep open en dicht kan worden gedaan. De hordeur is voorzien van een magnetische sluiting aan de binnenzijde van de deur, waardoor de deur altijd gesloten blijft zitten. De hordeur is met zijn slanke design, slechts 11 mm diep, uiterst geschikt voor situaties waar er weinig ruimte is voor de montage van een hordeur.

De scharnierende hordeur is geschikt voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. 

Soorten gaas scharnierende hordeur

Behalve met standaard gaas, kan de scharnierende hordeur ook met aluminium gaas worden geleverd. Aluminium gaas is bijvoorbeeld handig als vogels bij het gaas kunnen komen.

Petscreen voor huisdieren

Wij bieden ook de mogelijkheid petscreen gaas te plaatsen in onze horren. Het speciale petscreen gaas is 7x sterker dan gewoon gaas en zal dus minder snel beschadigen in een omgeving met jonge kinderen of huisdieren.

Scharnierende hordeur met schopplaat

De vaste hordeur is standaard uitgevoerd met een schopplaat. Een schopplaat is een dichte aluminium plaat aan de onderkant van de hordeur. De hoogte van 1 schopplaat is 30 cm. Tegen een geringe meerprijs zijn twee of drie schopplaten mogelijk. De schopplaat wordt in dezelfde kleur geleverd als de hordeur.

Dit is wat je krijgt

  • Zeer solide hordeur met stevig aluminium profiel
  • In verstek gezaagde hoeken
  • Een schopplaat van 30 cm (extra schopplaat is bij te bestellen)

Technische specificaties

Breedte 60 - 130 cm
Hoogte 180 - 250 cm
Montage op het kozijn binnen of buitenshuis.
Afmetingen profiel 

41,6 mm

Diepte hordeur 11 mm
Afmeting schopplaat 30 cm per schopplaat. Wordt geleverd in dezelfde kleur als de hordeur

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Gratis meetservice