1. Home
 2. Aluminium jaloezieën
 3. Aluminium jaloezie 16 mm

Verano Aluminium jaloezie 16 mm

Verano
Aluminium jaloezie 16 mm Aluminium jaloezie 16 mm Aluminium jaloezie 16 mm Aluminium jaloezie 16 mm Aluminium jaloezie 16 mm Aluminium jaloezie 16 mm met kleumsteun
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
Jouw prijs
€ 49,95
€ 83,25
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 10 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

De 16 mm jaloezieen van het topmerk Verano® zijn van de betere A-kwaliteit. De jaloezieën hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm.  Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. Het systeem is van het merk Hunter Douglas®, marktleider op het gebied van onderdelen voor raambekleding. De maatwerk 16 mm jaloezieen van Verano® bieden wij standaard aan met hoge kortingen.

Technische specificaties

Minimale afmetingen

27,5 cm breed x 20 cm hoog
Maximale afmetingen 300 cm breed x 260 cm hoog
Kleur bovenbak en onderlat Kleur bovenbak en onderlat kunnen afwijken van de lamelkleur
Montage Universele schaarsteunen voor bevestiging in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) of op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag).
Bediening Handbediend (tuimelstang/koordsysteem) of elektrisch
Afmetingen systeem Bovenbak: 2,5 cm x 2,5 cm
Lameldikte 0,21 mm
Let op! Geen garantie op gelijkhangen van lamellen indien deze naast elkaar hangen.

Verdeling ladderkoorden

t/m 64,9 cm breed 2 ladderkoorden
t/m 119,9 cm breed 3 ladderkoorden
t/m 149,9 cm breed 4 ladderkoorden
t/m 229 cm breed 6 ladderkoorden
t/m 280 cm breed 7 ladderkoorden

Pakkethoogte (indicatie)

t/m 100 cm hoog 8 cm
t/m 150 cm hoog 10 cm 
t/m 200 cm hoog  12 cm 
t/m 250 cm hoog  14 cm 
t/m 260 cm hoog 16 cm

Aantal steunen

t/m 80 cm breed 2 steunen
t/m 160 cm breed 3 steunen 
t/m 220 cm breed 4 steunen 
t/m 280 cm breed 5 steunen 

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen