Menu

Solano Aluminium jaloezie 35/50mm

Solano
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Aluminium jaloezie 35/50mm
Bereken je prijs en bestel
1.
Afmetingen
2.
Kleuren
3.
Uitvoering
4. 5.
Montage
Lamelbreedte
50 mm
35 mm
Breedte in centimeters
meetinstructies
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
uitleg
Jouw prijs
€ 49,90
50% korting
Adviesprijs € 99,80
Waarom Solano Wonen?
Snelle levering
direct uit de fabriek
2 jaar garantie
op het gehele product
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Informatie Aluminium jaloezie 35/50mm

De 35 en 50 mm Solano jaloezieen zijn gemaakt van 100% aluminium. De jaloezieen hebben sterke lamellen en koorden en leveren wij in veel trendy kleuren. Je kunt daarnaast uit meerdere bedieningsmogelijkheden kiezen.

Meer informatie

A-kwaliteit aluminium jaloezieën 35 of 50 mm

De 35 of 50 mm jaloezieen hebben een lameldikte van maar liefst 0,21 mm. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. De jaloezieen van ons eigen merk Solano, worden exclusief voor Solano Wonen gemaakt. Door grootschalige inkoop, het rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en de lage webshopmarges, kunnen wij deze kwaliteitsjaloezieen voor een zacht prijsje aanbieden. 

Bediening jaloezieën

Kantel de lamellen in een handomdraai in de juiste stand met een tuimelkoord en beweeg de jaloezie op en neer met een trekkoord. Het trekkoord wordt geleverd in dezelfde of bijpassende kleur van de jaloezie en is afgewerkt met een koordknop. 

Montage

Met de standaard universele schaarsteunen kun je de jaloezie zowel in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag) bevestigen.

Technische specificaties

Minimale afmetingen 39 cm breed x 12 cm hoog
Maximale afmetingen 280 cm breed x 350 cm hoog
Afmetingen bovenbak 35 mm jaloezie: 3,6 cm x 4,2 cm (BXH)
50 mm jaloezie: 5,1 cm x 5,7 cm (BXH)
Kleur bovenbak en onderlat Bijpassend bij lamel
Montage Universele schaarsteunen voor bevestiging in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) of op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag).
Bediening Handbediend
Child Safety Break-away connector
Minimale koordlengte 27,5 cm
Minimale installatiehoogte 172,5 cm

Extra informatie

  • Jaloezieën worden geproduceerd met een maximale afwijking van +/- 0,5 cm (breedte) en +/- 0,5 cm (hoogte).

Verdeling ladderkoorden of ladderbanden

t/m 85 cm breed 2 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 150 cm breed 3 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 210 cm breed 4 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 270 cm breed 5 ladderkoorden of ladderbanden
t/m 300 cm breed 6 ladderkoorden of ladderbanden

Pakkethoogte

Hoogte jaloezie Pakkethoogte
t/m 100 cm hoog 9 cm
t/m 150 cm hoog 11 cm
t/m 200 cm hoog 13 cm
t/m 250 cm hoog 15 cm
t/m 300 cm hoog 17 cm

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen