Verano Vouwgordijn

Verano
Vouwgordijn Vouwgordijn Vouwgordijn Vouwgordijn Vouwgordijn Vouwgordijn Vouwgordijn
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Montage
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Bevestigingshoogte
Jouw prijs
€ 129,95
€ 216,58
40% korting op adviesprijs
 • Levertijd circa 20 werkdagen
  rechtstreeks vanuit de fabriek
 • 2 jaar garantie
  op het gehele product
 • Tot wel 40% goedkoper
  dan in de winkel
 • Veilig achteraf betalen
  via Klarna
Gratis kleurstalen aanvragen

Omschrijving

Onze vouwgordijnen worden exact voor jou op maat gemaakt tot maar liefst 375 cm. breed. De maximale te bestellen hoogte is 375 cm. Je hebt keuze uit transparant, verduisterend, semi-transparant en lichtdoorlatend. Onze vouwgordijnen zijn van de betere A-kwaliteit. Dit kun je zien aan de afwerking, de stoffen en het systeem. Bovendien bieden wij de vouwgordijnen voor lage internetprijzen aan.

Technische specificaties

Breedte 33 - 375 cm
Hoogte 20 - 375 cm
Montage Universele montagesteunen die geschikt zijn voor zowel bevestiging in het kozijn of tussen twee muren (In de Dag) als op de muur of over het kozijn heen (Op de Dag).
Systeemkleur Wit
Type stof 100% PES
Bediening Links of rechts door middel van kunststof of metalen ketting
Baleindikte 4 mm
Baleinafstanden Baleinafstanden gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Krimptolerantie Circa 1% door het vooraf krimpvrij maken van de stof
Kleurechtheid 5 op een schaal van 1 tot 8 (ISO105B02)

Meet- en montageservice

Gratis inmeetservice

Met onze duidelijke meetinstructies kun je zelf heel eenvoudig je raambekleding inmeten. Vertrouw je liever op een professional? Maak dan een meetafspraak met één van onze adviseurs. Dit kan gemakkelijk en snel door ons online formulier in te vullen. Middels dit formulier geef je aan waar je woont, hoe we je kunnen bereiken, in welke producten je interesse hebt en welke data je voorkeur hebben. Let op: Deze data zijn niet definitief!. Binnen een week na het invullen van het formulier nemen we contact met je op voor het maken van een definitieve meetafspraak.

Maak een meetafspraak

Montageservice

Op onze website vind je van elk product een duidelijke montagehandleiding. Wil je het monteren liever uitbesteden? Geen probleem! Maak in dat geval gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg het overzicht van ons servicegebied om te controleren of deze dienst beschikbaar is in jouw postcode. Gebruik maken van de montageservice kan alleen in combinatie met de inmeetservice. Aan onze meet- en montageservice zijn kosten verbonden. Deze variëren per product. Bekijk de tarievenpagina voor meer informatie. Twijfel je wat de beste keuze is voor jou? Bekijk dan ons blog over zelf monteren of laten monteren. Hierin zetten we alle voor- en nadelen van beide opties voor je op een rij.

Kindveiligheid

Kindveiligheid is een belangrijk thema als het gaat om raamdecoratie. Natuurlijk zeer begrijpelijk aangezien we gevaarlijke situaties en ongevallen veroorzaakt door koordbediening (koorden, kettingen, kogelkettingen en band) te allen tijde willen voorkomen. Om deze reden heeft de Europese Commissie hier strenge veiligheidsvoorschriften voor opgesteld. Voor ons is kindveiligheid topprioriteit. Daarom zijn onze producten afgestemd op de voorschriften van de Europese Commissie.

Al onze producten worden geleverd met een maximale ketting- of koordlengte van één meter, waardoor het buiten het bereik van kleine kinderen blijft. Als je een ketting of koord langer dan één meter nodig hebt, neem dan direct contact met ons op wanneer je je bestelling hebt geplaatst.

Gratis meetafspraak Gratis kleurstalen