Menu
16 aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën op maat

Filteren

Ontdek onze uitgebreide collectie voordelige aluminium jaloezieën op maat! Wij maken jouw aluminium jaloezie volledig op maat. Met hoogtes van slechts 12 tot maar liefst 500 centimeter, zijn onze aluminium jaloezieën geschikt voor vrijwel ieder type raam. Zelfs voor draaikiepramen! Met een uitgebreide selectie van meer dan 100 kleuren passen onze aluminium jaloezieën bij ieder interieur.

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(16)
Draairaam
(12)
Schuifraam
(12)
Draai-kiepraam
(8)
Bediening
Handbediend
(16)
Elektrisch
(10)
Type montage
Schroeven
(12)
Plakken
(3)
Clips
(2)
Lamelbreedte
25 mm
(4)
50 mm
(3)
35 mm
(3)
16 mm
(3)
70 mm
(2)
Merk
Solano
(2)
Verano
(7)
Luxaflex
(5)
KEJE
(2)
Toon 16 aluminium jaloezieën op maat
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Tot op de millimeter nauwkeurig

Wij maken jouw aluminium jaloezieën 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Of je nu een alu jaloezie op maat van slechts 70 cm breed of maar liefst 400 cm breed nodig hebt, bij ons kan het allemaal! Onze huismerk Solano aluminium jaloezie op maat kan al vanaf 22,5 cm breed geleverd worden. Ideaal voor smalle raampjes. Voor grote ramen zijn Luxaflex® aluminium jaloezieen 50 mm perfect. Deze kunnen tot maar liefst 495 cm breed en 500 cm hoog besteld worden! Dit geldt ook voor de 70 mm Luxaflex® aluminium op maat gemaakte jaloezieën.

Lamelbreedtes

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in een vijftal lamelbreedtes. De meest gangbare keuze is de aluminium jaloezie 35 mm. De 35 mm jaloezie is een veelzijdige breedte die op vrijwel alle ramen past. Voor kleine ramen en deuren met beperkte diepte zijn er ook aluminium jaloezieen 25mm en zelfs aluminium jaloezieën 16 mm beschikbaar. Heb je juist grote ramen? Dan zijn 50 mm en 70 mm aluminium lamellen op maat prachtig! Deze brede lamellen accentueren de grootte van het raam. Bovendien behoud je met een brede lamel meer uitzicht. De tussenruimtes zijn namelijk gelijk aan de breedte van de lamel: hoe breder de lamel, hoe ruimer de tussenruimte.

Voor ieder raam en elk vertrek

Dankzij de verschillende lamelbreedtes zijn aluminium jaloezieën geschikt voor zowel kleine als grote ramen. Maar wist je dat aluminium jaloezieën ook geschikt zijn voor draaikiepramen en kunststof kozijnen? Wij hebben diverse aluminium jaloezieen zonder boren in ons assortiment: De Verano® SmartFit 25 mm en 16 mm jaloezieen en de KeJe Latende en Lamella. Deze jaloezieën bevinden zich in een frame welke middels clips of magneetstrips op het raam bevestigd worden.

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor ieder raam, maar ook voor vrijwel iedere ruimte. Zelfs voor badkamers en keukens! Aluminium jaloezieën zijn namelijk vocht- en vuilbestendig. Ook voor de woonkamer is een aluminium jaloezie uitstekend geschikt. Alleen voor slaapkamers zijn aluminium jaloezieën niet de allerbeste keuze. Ze zijn namelijk niet 100% verduisterend. Zelfs wanneer de lamellen volledig dichtgedraaid zijn, kan er nog licht langs de lamellen sijpelen. Voor optimale verduistering is het raadzaam om te kiezen voor een combinatie van jaloezieën en overgordijnen.

Elektrische jaloezieen op maat

Standaard worden aluminium jaloezieën handbediend uitgevoerd. Voor ultiem bedieningsgemak is het ook mogelijk om voor elektrische bediening te kiezen. Dit is mogelijk bij alle Verano® en Luxaflex® aluminium jaloezieën, met uitzondering van de modellen zonder boren. Elektrische aluminium jaloezieën op maat zijn bijzonder geschikt voor ramen waar je slecht bij kunt. Bovendien bieden ze extra veiligheid in huizen met kleine kinderen of huisdieren. Elektrische jaloezieën hebben namelijk geen koorden waar ze in verstrikt kunnen raken. Daarnaast zorgt het koordloze systeem voor een strakker en moderner uiterlijk. Wil je graag scenario’s instellen en je aluminium jaloezieën ook bedienen wanneer je niet thuis bent? Kies dan voor een slimme motor. Houd er wel rekening mee dat voor bepaalde slimme bedieningsopties mogelijk een hub nodig is.

Goedkope jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar goedkope aluminium jaloezieen op maat? Zoek dan niet verder! Bij Solano Wonen kun je namelijk altijd rekenen op scherpe tarieven. Tot wel 50% onder de aanbevolen verkoopprijzen! Dat kan omdat wij grootschalig inkopen en rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Bovendien hanteren wij lage marges. Hierdoor profiteer je bij ons altijd van een uitstekende jaloezieen op maat aanbieding. Het hele jaar rond!

Kies je beter voor een aluminium jaloezie op maat of niet?

Een aluminium jaloezie op maat sluit naadloos aan op je raam. Zo heb je optimale controle over inkijk en de hoeveelheid licht die binnenkomt. Een te kleine jaloezie laat onnodig veel licht aan de zijkanten door. Bovendien hebben aluminium jaloezieën op maat een verfijndere uitstraling dan aluminium jaloezieën in standaard maten. Vergelijk het maar met een goed passend kostuum. Dat oogt ook een stuk eleganter dan een slecht passend exemplaar! Op maat gemaakte aluminium jaloezieën bieden dus niet alleen meer functionaliteit, maar voegen ook veel sfeer toe!

Hoe meet je een aluminium jaloezie op?

Bepaal eerst waar je de aluminium jaloezie gaat ophangen: In het kozijn (in de dag) of op de muur (op de dag). Afhankelijk van deze keuze meet je ofwel de breedte en hoogte van het kozijn, ofwel de breedte en hoogte van het kozijn plus de gewenste overlapping. Raadpleeg onze duidelijke meetinstructies voor gedetailleerde instructies. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Wat kosten aluminium jaloezieën op maat?

De kosten van aluminium jaloezieën op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Hoe groter de jaloezie, hoe hoger de prijs. Ook het merk en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn bepalend voor de prijs. Met behulp van onze prijsconfigurator bereken je eenvoudig en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor zijn onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën tot wel 50% voordeliger dan elders!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen