Menu
5 verticale lamellen op maat

Verticale lamellen op maat

Filteren

De grootste en voordeligste collectie verticale lamellen op maat online vind je hier! Wij maken jouw lamellen 100% op maat. Van slechts 21 centimeter tot maar liefst 7 meter breed! Bij Solano Wonen shop je verticale jaloezieën op maat van Luxaflex®, Verano® of Solano tot wel 50% goedkoper dan elders! Kies uit diverse lamelbreedtes, kleuren en materialen.

Filteren
Breedte in centimeters
Hoogte in centimeters
Type raam
Vast raam
(5)
Draairaam
(5)
Bediening
Handbediend
(5)
Elektrisch
(4)
Lamelbreedte
89 mm
(5)
127 mm
(3)
70 mm
(2)
52 mm
(2)
Merk
Solano
(1)
Verano
(3)
Luxaflex
(1)
Toon 5 verticale lamellen op maat
Service van Solano Wonen
Snelle levering
direct uit de fabriek
Tot wel 50% goedkoper
dan in de winkel
Klantwaardering 8.8
op Feedback Company
Veilig achteraf betalen
via Klarna

Verticale lamellen op maat gemaakt

Wij maken je verticale lamellen 100% op maat. Tot op de millimeter nauwkeurig! Onze huismerk Solano verticale lamellen gaan tot 580 cm breed. Verticale lamellen van Verano kunnen tot 6 meter breed geleverd worden. Luxaflex lamellen zijn zelfs tot 7 meter breed verkrijgbaar. Dus moeten je lamellen 250 breed zijn? Dan kan je kiezen uit alle merken!

Stoffen, aluminium en PVC lamellen op maat

Verticale lamellen zijn beschikbaar in verschillende materialen: Stof, aluminium en kunststof/PVC. Hieronder belichten we de kenmerken van elk materiaal.

Stoffen lamellen op maat

Stoffen lamellen stralen warmte uit en dragen bij aan een betere akoestiek. Stoffen verticale lamellen worden vooral gekozen in ruime vertrekken, zoals woonkamers.

Kunststof lamellen op maat

Kunststof lamellen op maat zijn vervaardigd uit een uiterst robuuste vorm van plastic: PVC. PVC lamellen op maat bieden diverse voordelen. Zo zijn ze waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Dit maakt ze ideaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens. Bovendien behouden PVC lamellen hun kleur en zijn ze brandvertragend.

Aluminium lamellen op maat

Aluminium lamellen hebben een meer industriële uitstraling dan PVC lamellen. Verder kennen ze dezelfde voordelen. Ook verticale aluminium lamellen op maat zijn bestand tegen vocht, behouden hun kleur en zijn brandvertragend. Aluminium lamellen worden net als PVC lamellen vaak toegepast in badkamers en keukens.

Lamelbreedtes

Verticale lamellen zijn beschikbaar in diverse lamelbreedtes, variërend van 52 tot 127 mm breed. Bij kleine ramen passen smalle lamellen goed, terwijl voor grote ramen de voorkeur uitgaat naar brede lamellen. Smalle lamellen ogen dan namelijk al gauw te druk.

De beschikbare lamelbreedtes zijn afhankelijk van zowel het merk als het materiaal. Verano PVC lamellen zijn leverbaar in alle breedtes: 52, 70, 89 en 127 mm. Luxaflex® stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 89 en 127 mm, terwijl Solano stoffen lamellen alleen beschikbaar zijn in een breedte van 89 mm. Luxaflex® aluminium verticale lamellen zijn leverbaar in breedtes van 70 en 89 mm.

200+ kleuren en dessins

Of je nu opvallend rode of ingetogen zwarte lamellen op maat wil; met onze uitgebreide collectie verticale lamellen is vrijwel alles mogelijk. In totaal bieden we meer dan 200 verschillende kleuren en dessins aan. Wil je de kleur eerst in het echt zien? Dat begrijpen we! Daarom bieden wij kleurstalen aan. Volledig kosteloos en vrijblijvend! Bestellen doe je eenvoudig online. Meestal heb je de kleurstalen al binnen twee werkdagen in huis!

Goedkope lamellen op maat bestellen

Bij Solano Wonen profiteer je het hele jaar door van een uitstekende lamellen op maat prijs! Wij kopen grootschalig in, leveren direct vanuit de fabriek en hanteren lage marges. Daardoor kunnen wij onze lamellen extra goedkoop aanbieden! Tot wel 50% onder de verkoopadviesprijzen! Lamellen op maat bestellen doe je bij ons eenvoudig online. Of bezoek onze grote showroom in Leeuwarden!

Zelf monteren of montageservice

Met behulp van onze heldere meet- en montagehandleidingen is lamellen monteren heel eenvoudig. Liever je lamellen laten ophangen? Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Raadpleeg ons servicegebied om te kijken of we ook in jouw regio actief zijn.

Dankzij onze duidelijke instructies is meten en monteren kinderspel. Laat je dit toch liever aan een professional over. Geen probleem! Maak dan gebruik van onze meet- en montageservice. Bekijk ons servicegebied om te controleren of onze monteurs ook in jouw regio komen.

Veelgestelde vragen over verticale lamellen op maat

Welke breedte lamellen kiezen?

Bij grote ramen kies je het beste voor brede lamellen. Smalle lamellen kunnen bij grote oppervlakken namelijk te druk ogen. Bij kleine ramen zijn smalle lamellen juist een betere keuze.

Hoe meet je de maat voor lamellen op?

Bepaal eerst waar je de lamellen gaat plaatsen: In het kozijn (in de dag) of op de muur (op de dag). Afhankelijk van deze keuze meet je ofwel de breedte en hoogte van het kozijn, ofwel de breedte en hoogte van het kozijn plus de gewenste overlapping. Raadpleeg onze duidelijke meetinstructies voor gedetailleerde instructies. Laat je het opmeten liever aan een deskundige over? Maak dan gebruik van onze inmeetservice!

Wat kosten verticale lamellen op maat?

De kosten van verticale lamellen op maat zijn allereerst afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. Ook het merk en eventuele extra opties zoals elektrische bediening zijn van invloed. Met onze prijsconfigurator bereken je gemakkelijk en snel de exacte prijs. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek. Daardoor zijn onze maatwerk verticale lamellen tot wel 50% goedkoper dan elders!

Gratis meetservice Gratis kleurstalen