Menu
  1. Home
  2. Meetinstructie Verano SmartFit

Meetinstructie Verano SmartFit

Schuine glaslatten

Meet de breedte en hoogte in centimeters tussen de glaslatten. Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Noteer de smalst gemeten maat. Dit zijn de bestelmaten.

Rechte glaslatten

Meet de breedte en hoogte in centimeters tussen de glaslatten. Doe dit op twee plaatsen want het kozijn kan iets scheef zijn. Haal van de breedtemaat 0,4 cm af en haal van de hoogtemaat 0,7 cm af. Dit zijn de bestelmaten. 

 

Overige informatie 

  • Montage met montagesteunen: Let op de flexibiliteit van het rubber! Of men aftrek van rubber toepast, is afhankelijk van de hardheid van het rubber. Bij flexibel/zacht rubber < 6 mm is er geen aftrek. Bij hard rubber > 6 mm dien je wel aftrek toe te passen op de bestelbreedte.  • Montage met magneetstrip: Let op! Alleen geschikt voor rechte glaslatten met rondom voldoende ruimte om te plakken. Niet geschikt voor kunststof kozijnen met een houtnerf folie.


  • Zorg ervoor dat rondom het raam nog minimaal 0,6 cm (op de afbeelding in mm aangegeven) ruimte vrij is voor het plaatsen van het SmartFit frame.
  • De totale breedte van het SmartFit frame is 4 cm, waarvan 2,5 cm vanaf de glaslat over het kozijn valt en 1,5 cm vanaf de glaslat voor het raam valt.

Gratis meetservice Gratis kleurstalen