Menu
  1. Home
  2. Meetinstructie KEJE voorzetplisséhor en voorzethor Supplente

Meetinstructie KEJE voorzetplisséhor en voorzethor Supplente

De voorzethor met plissé is een stijlvolle, vaste raamhor voorzien van het bekende, gevouwen gaas, vergelijkbaar met de plisséhordeur. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. Bij een plisséhor Supplente is het ene deel voorzien van geplisseerd gaas en het andere deel van een lichtdoorlatende of verduisterende (duo) plisséstof in een kleur naar keuze. 

De hor heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van het unieke vergrendelsysteem, waardoor de hor in elke gewenste stand gepositioneerd kan worden.  De hor is gemaakt voor montage op het kozijn en wordt bevestigd d.m.v. schroeven. 

Meetinstructies voor montage op het kozijn

Breedte en hoogte:

Meet de opening van het raamkozijn (de strakke dagmaat) in centimeters in de breedte en in de hoogte. Tel zowel bij de breedte als de hoogte 5 cm bij de gemeten maat op (= 2 x 2,5 cm profielbreedte). Deze maat vul je in bij het bestellen.

Let op: indien het raam naar buiten draait, kan deze aan de onderzijde voorzien zijn van een uitzetijzer. Deze dient vervangen te worden door een telescoop uitzetter. Indien er een combi-uitzetter gemonteerd is, kan het zijn dat deze bij een geopend raam, buiten het kozijn steekt. Controleer dit. In dat geval moet het kozijn opgedikt worden of er kan eventueel een inzetplisséhor of een inzetrolhor achterstevoren geplaatst worden.

Meetvoorbeeld

Je kozijn is 120 centimeter breed en 150 centimeter hoog.

Je vult bij het bestellen de volgende maten in:

Breedte in centimeters: 125
Hoogte in centimeters: 155

Gratis meetservice Gratis kleurstalen